Seriāla «Intrigante» zvaigzne slepeni apprecējusies (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Seriāla «Intrigante» zvaigzne Leitona Mestere slepeni apprecējusi savu mīļoto, seriāla «O.C.» zvaigzni Ādamu Brodiju. Par kāzu faktu atklātībai paziņojis aktieris Eds Vestviks.

Seriāla «Intrigante» zvaigzne, Čaka Basa lomas atveidotājs Eds Vestviks paziņojis atklātībai, ka viņa seriāla mīļotā sieviete, Blēras Valdorfas lomas atveidotāja, ir apprecējusi savu puisi Ādamu Brodiju.

Aktieris savu seriāla partneri apsveicis ar laimīgo notikumu, nosūtot viņai īsziņu mirklī, kad uzzinājis par slepenajām kāzām.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Aktieris piebilst, ka bijis ļoti pārsteigts par tik ātru saderināšanos un kāzām, bet Eds paziņo, ka tā nav viņa dzīve, lai ko kritizētu, viņš mīl savu seriāla partneri un vēl viņai laimi un veiksmi it visā, ko viņa dara.

Eds un Leitona sešas sezonas tēloja mīlniekus, bet dzīvē nekad nav bijuši kopā. Vestviks satiekas ar citu seriāla «Intrigante» aktrisi, Vanesas lomas atveidotāju Džesiku Zohru.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu