Atbrīvojies no ieraduma spēka!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» laidis klajā Džo Dispenza (Joe Dispenza) grāmatu «Atbrīvojies no ieraduma spēka!», kas sniedz skaidru un pārbaudītu modeli, kā «pārprogrammēt» savu prātu, lai tas pārstāj būt atkarīgs no ārējiem faktoriem.

Kurš gan laiku pa laikam neiedomājas, ka beidzot vajadzētu sākt dzīvot savu dzīvi, kur katra diena, katrs brīdis saskarē ar pasauli sniedz jaunu pieredzi! Diemžēl, ik dienu satiekot vienus un tos pašus cilvēkus, darot tos pašus darbus, apmeklējot tās pašas vietas un skatoties uz tām pašām lietām, pazīstamās atmiņas «ieprogrammē» prātu, lai mēs atražotu vienu un to pašu pieredzi. Līdz ar to mūsu patību sāk noteikt lietas un apstākļi ārpus mums, jo ir viegli identificēties ar apkārtējās pasaules elementiem. Mēs atsvešināmies no sevis, jo sākam līdzināties ārējai videi. Nokļuvuši rutīnas apburtajā lokā, atražojam ne tikai pieredzi, bet arī nemainīgas emocijas un psiholoģiskos stāvokļus. Jūtamies neapmierināti ar to, bet neprotam atbrīvoties no ieraduma.

Džo Dispenza grāmat sniedz skaidru un pārbaudītu modeli, kā «pārprogrammēt» savu prātu, lai tas pārstāj būt atkarīgs no ārējiem faktoriem. Tas katram ļauj iepazīt sevi un veidot personību saskaņā ar vēlmēm, nevis vides noteiktiem apstākļiem. Autora izklāstītā programma palīdz veidot identitāti, izmantojot mūsdienīgākos neirozinātnes pētījumus un laika pārbaudītas meditācijas tehnikas.

Par autoru

Džo Dispenza ir medicīnas zinātņu doktors, specializējies neiroloģijā un smadzeņu darbībā. Viņa aizraujošie pētījumi tulkoti vairāk nekā 20 valodās un palīdzējuši cilvēkiem mainīt domāšanu, izmantojot neirofizioloģijas principus. Džo Dispenza par šo tematu sarakstījis vairākas augsti vērtētas grāmatas, piedalījies televīzijas pārraidēs, vadījis seminārus un veicis daudzus nozīmīgus pētījumus. Grāmatu «Atbrīvojies no ieraduma spēka!» caurvij pārsteidzoša prasme Rietumu medicīnas zināšanas apvienot ar izsmalcinātām meditācijas tehnikām, kas palīdz prātu padarīt elastīgu un gatavu pārmaiņām.

www.drjoedispenza.com

www.lietusdarzs.lv

Šī rokasgrāmata būs noderīga gan dažādiem speciālistiem, kuru darbs saistīts ar cilvēka psiholoģijas izzināšanu, gan ikvienam cilvēkam, kas vēlas dzīvot pilnvērtīgāku dzīvi.

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu