Rīgā «Depeche Mode» (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gaidīšana ir galā, un jau šovakar, 2. martā, «Arēnā Rīga» uzstāsies slavenā britu apvienība «Depeche Mode». Pēc grupas dalībnieku vārdiem albuma «Delta Machine» popularizēšanai veltītie turnejas šovi ir vieni no garākajiem, kādus grupa līdz šim spēlējusi, - koncerts ilgs vairāk par divām stundām.

«Arēnas Rīga» durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas jau plkst. 18.00. Koncerta iesildītāji, dāņu muzikālais projekts «Choir Of Young Believers», uz skatuves kāps plkst. 19.30. «Depeche Mode» uzstāšanās sāksies plkst. 20.30.

Ņemot vērā, ka koncertu apmeklēs vairāk nekā 11 000 skatītāju, organizatori aicina apmeklētājus ierasties laikus. Biļetes uz «Depeche Mode» šovu ir izpārdotas.

Grupas prasību saraksts ar lietām, kas jānodrošina koncerta dienā, organizatoriem nav sagādājis galvassāpes. «Depeche Mode» mūziķi pa Rīgu pārvietosies melnos luksusklases «Mercedes-Benz» minivenos, bet maltīti koncerta norises vietā grupai gatavos tās personīgais pavārs.

Koncertam nepieciešamais tehniskais aprīkojums uz Latviju tiks piegādāts astoņās kravas automašīnās, bet pavadošais sastāvs ieradīsies četros autobusos.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu