Norvēģijas sportisti uzvar PK posma ziemeļu divcīņas komandu sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Norvēģijas sportisti sestdien uzvarēja Somijā notikušajās Pasaules kausa posma ziemeļu divcīņas komandu sacensībās sprintā.

Uzvaru izcīnīja Norvēģijas pirmā komanda ar Hovaru Klemetsenu un Jergenu Grābaku sastāvā. Viņi pēc tramplīnlēkšanas ierindojās otrajā vietā, taču distanču slēpošanā spēja apsteigt Vāciju, finišu sasniedzot par 1,2 sekundēm ātrāk.

Kā zināms, Klemetsens un Grābaks iepriekš izcīnīja zeltu Soču olimpisko spēļu komandu sacensībās. Grābakam izdevās tikt pie zelta arī individuālajās sacensībās no lielā kalna.

Tikmēr trešajā vietā ierindojās Francijas komanda, kas pēc tramplīnlēkšanas ieņēma ceturto pozīciju. Francūži no uzvarētājiem atpalika par 24,4 sekundēm.

Nāciju kausa ieskaitē Vācija saglabājusi vadību - tās rēķinā ir 3546 punkti, bet tikai par 27 punktiem atpaliek Norvēģija. Savukārt trešā ar 2349 punktiem ir Austrija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu