Andžāns rada seksīgu aktrišu mākslas darbu - kalendāru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Azartiskais aktieris Gints Andžāns kopā ar domubiedriem sācis Latvijā vēl nebijušu mākslas projektu, kura ietvaros veido mākslinieciski augstvērtīgu 2016.gada kalendāru, iesaistot drosmīgākās no Latvijas teātru aktrisēm.

Projekta komandā idejas autora Ginta Andžāna vadībā rosās fotomākslinieks Kaspars Filips Dobrovoļskis, grima māksliniece Aija Ūdentiņa, kostīmu mākslinieks Jānis Šnē un dizainere Justīne Nikolaisone.

Par kalendāra idejas rašanos stāsta tās autors Gints Andžāns: «Ir tāds spāņu sakāmvārds: «Ja iesi pa ielu, ko sauc «kaut kad», nonāksi laukumā, ko sauc «nekad». Ir idejas, kas ienāk prātā, un es domāju: «Būtu labi tās KAUT KAD realizēt...» un pēc laika atklāju, ka to kāds jau paspējis izdarīt, kamēr man bija «citi darbi».

Šoreiz pirmā doma bija: «Es izdarīšu to līdz galam!» Bija 2012.gada decembra vakars.. ideja -

uztaisīt projektu ar Latvijas teātru aktrišu piedalīšanos, kas pirmkārt būs mākslas darbs, otrkārt kalendārs.

Salīdzinoši īsā laika posmā, pateicoties vairāku veiksmīgu apstākļu sakritībai, izdevās apvienot komandā 17 brīnišķīgas, radošas un atsaucīgas personības, kas tikpat ļoti iedegās par šo ideju, un 2013.gada februārī mēs jau devāmies pirmajā braucienā, lai kopīgi radītu iecerēto.

Ir patīkams gandarījums 2015.gada 9.martā paziņot, ka šis kopīgi radītais mākslas darbs drīz būs baudāms ikvienam.

Sākumā es domāju, ka šā projekta īstenošanai pietiks ar 12 kolēģēm un 5 cilvēku komandu, tad tagad man ir reizē prieks un brīnums apzināties, ka idejai realizēties ir palīdzējuši 63 fantastiski cilvēki.»

Līdz šim projekta ietvaros kalendāra ziemas perioda mēnešiem

iemūžinātas četras drosmīgas aktrises - Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Inita Dzelme, Madara Botmane un Karīna Lučiņina.

Projekta mājaslapā www.teatrakalendars.lv var sekot aizkadriem un notikumiem, līdz 2015.gada rudenī mākslas darbs - kalendārs būs pieejams tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu