Izdota Stīva Berija grāmata «Karaļa viltība» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latviski tulkots «New York Times» bestsellers - Stīva Berija (Steve Berry) grāmata «Karaļa viltība» («The Kings Deception») - literārs baudījums daudzslāņaina krimināltrillera cienītājiem, informē izdevniecībā «Kontinents».

Stīvs Berijs ir New York Times populārākais bestselleru autors. Viņš sarakstījis tādas grāmatas kā «Nodevība Venēcijā», «Aleksandrijas sargs», «Tempļa ordeņa mantojums», «Vatikāns», «Dzintara istaba». Viņa darbi ir tulkoti četrdesmit valodās un pārdoti vairāk nekā piecdesmit valstīs visā pasaulē. Autors ir nodibinājis bezpeļņas organizāciju History Matters, kas veltīta cilvēces mantojuma saglabāšanai.

Veco labo laiku vārdā bijušais aģents Kotons Malons piekrīt pavadīt uz Angliju kādu bēgli. Taču Londonā viņš negaidot nonāk ieroča stobra galā... Malons uzzina, ka nejauši iekļuvis diplomātiskā spēlē uz augstām likmēm – šo starptautisko incidentu uzkurina ģeopolitiskas kaislības un šokējoši Tjūdoru laika noslēpumi.

Foto: publicitātes

CIP operācija cenšas atrisināt gadsimtiem senu noslēpumu, kurš spētu satricināt Lielbritāniju līdz pašiem tās karaliskajiem pamatiem.

«Kad Dens Brauns saka «šis ir mans iecienītākais trilleru žanrs», jūs jau zināt, ko sagaidīt – reibinoši piedzīvojumi, baisi vēsturiski atklājumi un sajūta, ka pasaule karājas mata galā – Berijs sniedz to visu un vēl vairāk,» raksta Post Noon.

Tulkojis Uldis Šēns, vāka dizains Dairis Hofmanis, 480 lpp.

www.kontinents.lv

steveberry.org

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu