Marta Ritova: «Balvas noteikti nav tās, kā dēļ es dzīvoju» (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikas gada ierakstu balva «Zelta mikrofons» būs vērojama televīzijas ekrānos jau piektajā martā. Balvai par labāko popmūzikas albumu ir nominēta arī dziedātāja Marta Ritova. Mūziķe par to ir ļoti priecīga un gribētu saņemt balvu, bet uzskata, ka tikt nominētai jau ir liels sasniegums.

Dziedātāja Marta Ritova pašlaik gatavojas priekšnesumam, kas būs pirmatskaņojums. To dziedātāja izpildīs kopā ar dziedātāju Emīlu Balceri. Pirmatskaņojums būs jaunās Māra Martinsona filmas «Romeo un Džuljeta» galvenā tēma, kuras mūzikas autors ir Raimonds Pauls.

Foto: Publicitātes foto

«Esmu nominēta popa albumam, par ko esmu ārkārtīgi priecīga, protams, es gribētu saņemt balvu, bet šajā gadījumā, uzskatu, ka nominācija jau ir liels sasniegums, jo šajā kategorijā ir daudzi vērā ņemami mūziķi, kuriem prieks atrasties līdzās. Tāpat kopā ar Ivo Grīsniņu-Grīsli esam t/c «Alfa» balsošanā,» nosaka Marta.

Marta uzskata, ka pop-roka nominācijā ir vairāki ļoti spēcīgi un labi pretendenti. Tomēr viņas sirdij vistuvākie ir grupa «The sound poets», par viņiem dziedātāja priecātos visvairāk, lai gan arī dziedātājs Dons un grupa «Instrumenti» noteikti ir vieni no Martas favorītiem latviešu mūzikā.

«Tas tiešām ir liels prieks un gods tikt nominētai, bet balvas noteikti nav tās, kā dēļ es dzīvoju. Nedzīvoju ilūzijās – kā būtu, ja būtu, ja saņemšu balvu, tad priecāšos un domāšu, kur to nolikt,» smaida Marta.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu