Foto: Apskati Krištianu Ronaldu jauno draudzeni!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krištianu Ronaldo ir nesen izšķīries no piecus gadus ilgām attiecībām un šobrīd viņš ir viens no iekārojamākiem vecpuišiem, tomēr, iespējams, ka ne uz ilgu. Bulvārprese jau vēstī, ka populārais futbolists iekarojis kādas žurnālistes sirdi.

Lai gan Krištianu to vēl nav oficiāli atzinis, presē jau parādījušās ziņas, ka futbolists tiekas ar žurnālisti un modeli Vanesu Hapenkotenu. Pavisam nesen Ronaldu devies uz Spāniju, kāds avots vēsta, ka tas noticis tieši meksikāniešu skaistules dēļ, turklāt nākamajā mēnesī, viņai būs futbolists jāintervē.

Foto: Instagram

Vēl nesen Madrides «Real» futbolists izšķīrās no savas iepriekšējās draudzenes, krievu modeles Irinas Šaikas. Janvārī Krištianu un Irina izbeidza savas piecus gadus ilgās attiecības.

«Mēs domājām, ka mums abiem tā būs labāk. Es Irinai novēlu lielāko laimi,» viņš vēlāk paskaidroja. Par patiesajiem iemesliem abi nav izteikušies, taču, kā apgalvo avoti, pāris beidza savas attiecības ar ļoti lielu strīdu.

Foto: Instagram

Arī Vanesa Hapenkotena nesen izšķīrās no vīra, jo pašai bija dēka ar savu darba kolēģi. Pēc Pasaules kausa izcīņas viņa atzina, ka ir jaunās attiecībās, taču neatklāja, kas ir noslēpumainais draugs.

«Viņš nedzīvo Meksikā, bet tas, ka viņš ir tālu prom, un ir maz iespēju redzēt vienam otru, to padara interesantāku,» viņa atklājusi, piebilstot, ka dzīve vienkārši saliek visu pa plauktiem, nevajag meklēt, jo tas viss atnāk tad, kad ir vismazāk gaidīts.

Foto: Instagram
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu