Foto: Anita Intaite vairs nav zilu matu īpašniece (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātāja Anita Intaite, kura piedalījās televīzijas šovā «O!Kartes skatuve» ar iesauku Košā, patiesi ir koša personība, mūziķe, tuvojoties pavasarim, ir nomainījusi savu matu krāsu! Nu viņas galvu rotā divas krasi atšķirīgas, bet košas krāsas.

Dziedātāja Anita Intaite ilgu laiku bija novērojama ar spilgti ziliem matiem, bet jau labu laiku mūziķe runāja par to, ka nepieciešamas pārmaiņas, beidzot pārmaiņas ir notikušas!

Foto: Facebook

Tieši pirms «Mīlestības svētku» koncerta dziedātāja viesojās frizētavā, kur saviem zilajiem matiem pievienoja vēl tumši violetu, bet spilgtu krāsu.

Nu matu gali ir zili, bet pārējos matus klāj violets tonis. Šāda veida matu krāsojumu sauc par «Ombre», un tas ir ļoti populārs Amerikā.

Anita jau labu laiku vēlējās šādā manierē nokrāsot matus un beidzot savā aizņemtībā atrada laiku.

Dziedātāja pirms kāda laika teica, ka mainīs matu krāsu, tuvojoties pavasarim, cerēsim, ar Anitas Intaites matu krāsas maiņu laiks paliks siltāks!

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu