«Dejo ar zvaigzni» trešā raidījuma aizkulises pārsteidz ar lielu ģimeņu atbalstu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

8.martā norisinājās šova «Dejo ar zvaigzni» trešais raidījums, kurā savu dejotprasmi demonstrēja desmit pāri, beigu beigās šovu pameta fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un dejotāja Marta Kalēja.

Šova «Dejo ar zvaigzni» lielākais pluss ir fakts, ka dalībnieki apzinās, ka pēc nodejošanas un žūrijas kritikas dzirdēšanas viņiem ir iespēja doties uz fanu zonu, kur tos sagaidīs viņu mīļie cilvēki ar ziediem, gavilēm un izsaucieniem, ka tieši viņi ir labākie.

Trešā raidījuma aizkulisēs dejotājus īpaši aktīvi atbalstīja ģimenes locekļi, Diānu Kubasovu bija ieradusies atbalstīt māsa Simona Kubasova, dziedātāju Lieni Greifāni vīrs Igors Greifāns, uzņēmēju Svetlanu Levu vīrs Bernards Levs, pavāru Elmāru Tanni atbalstīja viņa bērni, dziedātāju Lolitu Novikovu atbalstīja viņas meita Rebeka, kura izskatās uz mata kā pati Lola jaunības gados, aktrisi Eviju Skulti atbalstīja viņas mīļotais cilvēks Rimvīds Martinaitis.

Arī fotogrāfu Aleksandru Sokolovu atbalstīja viņa mamma, par kuru viņš izteicās, ka viņa ir vienīgā sieviete, kura vienmēr to sapratīs, bet rādās, ka arī viņa mātei fotogrāfa pēdējās izdarības, lai celtu savu popularitāti, bija jau par daudz, jo pēc dejas viņa neieradās atbalstīt dēlu fanu zonā, bet palika sēdēt zālē.

Fotogrāfa naivie centieni izspēlēt mīlestības jūtas pret savu partneri Martu Kalēju, pēc tam publiskā atvainošanās skatītājus neietekmēja, un pāris pameta šovu. Par šo faktu vieni dalībnieki izteicās, ka tiem žēl Martas, kura ļoti centās veidot priekšnesumus, bet nevienam nebija žēl fotogrāfa, citu sejās drīzāk bija lasāms atvieglojums, ne bēdas.

Trešo raidījumu klātienē vērot bija ieradušās arī pāris sabiedrībā pazīstamas personas, tādas kā skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, «Mis &Misters Latvija» rīkotāja Inta Fogele, modes žurnāliste Simona Kubasova.

Dalībnieki pēc apsveikumu saņemšanas varēja izvēlēties doties uz aizkulisēm, atpūsties kafejnīcā, kur iespējams malkot dažādus dzērienus un vērot šovu ekrānā, vai palikt zālē un no stūrīša ar ovācijām atbalstīt savus kolēģus. Šoreiz vairums izvēlējās došanos uz kafejnīcu un šova vērošanu lielajā ekrānā.

Trešā raidījuma «Dejo ar zvaigzni» tiešraide bija nomierinājusi dalībniekus, un visi lieliski tika galā ar stresu, aizkulisēs nereti atskanēja smiekli, joki un valdīja mierīga atmosfēra.

Žūrija Vladimira Ponomarjova, Agitas Mironovas un Alberta Kivlenieka sastāvā izbrāķēja visus dalībnieku veidotos šovus, kuri nebija veidoti klasiskā manierē, iespējams, pie tā vainojams žūrijas locekļu jau cienījamais vecums un nespēja saredzēt un novērtēt jaunās tendences.

Netika novērtēts ne Annas Lieckalniņas tehno-elektro šovs, ne Svetas Levas iejušanās vistas ādā, ne Aleksandra Sokolova «dvēseles ciešanas», un pat Mārtiņš Oliņš saņēma palielu daļu kritikas.

Annai Lieckalniņai pat tika pateikts: ja sievietei nav laika sagatavoties kā nākas, vai maz vajag piedalīties šovā?

Beigu beigās šovu pameta fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kuru tomēr bija apsteigusi uzņēmēja Svetlana Leva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu