BlackBerry prezentē pirmos Foxconn ražotos viedtelefonus (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kanādas viedtelefonu ražošanas uzņēmums «BlackBerry» otrdien prezentēja tā pirmos viedtelefonus, kurus ražojis jaunais Taivānas partneris «Foxconn».

«BlackBerry» Barselonā notiekošās mobilo tehnoloģiju izstādes «Mobile World Congress 2014» apmeklētājus iepazīstināja ar diviem viedtālruņiem, kas pēc uzņēmuma cerībām palīdzēs tam palielināt tirgus daļu pasaulē un atgūties no vērienīgajiem zaudējumiem.

Jaunajam tālrunim «Q20» ir «BlackBerry» raksturīgā klaviatūra un tas tirgū nonāks šā gada laikā.

Savukārt viedtelefons «Z2» aprīkots ar skārienjūtīgu ekrānu, un tas galvenokārt tiks virzīts Indonēzijas tirgū, bet tirdzniecībā nonāks aprīlī ar cenu zem 200 dolāriem.

Kā ziņots, «BlackBerry» zaudējumi pērnā gada trešajā ceturksnī četrkāršojās - līdz 4,4 miljardiem dolāru.

Taču «BlackBerry» decembrī paziņoja par partnerības izveidošanu ar Taivānas elektronikas gigantu «Foxconn», kas ir arī konkurenta «Apple» piegādātājs.

Partnerības līgums noslēgts uz pieciem gadiem, un tās nosacījumi paredz, ka «Foxconn» ražos vairākus jaunos «BlackBerry» ierīču modeļus un palīdzēs uzņēmumam pārvaldīt jau saražoto ierīču krājumus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu