«9K1 namā» ansis un Oriole (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. martā Rīgā, «9K1 namā» reperis ansis, hiphopa producents Oriole un arī ievērojams īpašo viesu klāsts priecēs pašmāju repa fanus ar koncertu, atzīmējot panākumus, ko guvis abu mākslinieku kopdarbs «Himnas», kas pagājušogad kļuvis par vienu no klausītākajiem latviešu mūzikas ierakstiem vietnē bandcamp.com, ticis nominēts «Zelta mikrofonam» kā 2013. gada labākais hiphopa albums un ieguvis atzinību gan žanra pazinēju, gan citu mūzikas mīļotāju vidū.

«Šis būs kas lielāks par «parasto repa koncertu». Mēs piedāvāsim jums nostrādātāko, kvalitatīvāko un enerģiskāko performanci, kādā man līdz šim ir sanācis piedalīties. Šīs pūles mēs vēlamies veltīt visiem, kas palīdzējuši mūsu darbam izraisīt to rezonansi, ko tas ir izraisījis, tiem, kas «Himnās» ir sajutuši to, ko mēs tur ielikām iekšā, un tiem, kas ir mūs atbalstījuši, gan iegādājoties mūsu ieraksta digitālo versiju, gan nākot uz pasākumiem un koncertos ņemot pretī to, ko mēs tur dodam,» stāsta ansis.

Pašmāju hiphopa aprindās lielu nozīmi piešķir savstarpējai cieņai starp tiem, kas rada mūziku, un tiem, kas to «patērē». Pasākuma oficiālajā Facebook lapā minēts, ka «dāsnākajiem [«Himnu»] pircējiem» kā pateicība par atbalstu piešķirta līdz pat 100% liela pasākuma ieejas maksas atlaide.

www.facebook.com

Sākums plkst. 21. Ieejas maksa € 5.

ansis un Oriole «Himnas» klausītājiem nodeva pagājušā gada rudenī, piedāvājot iespēju to lejupielādēt bez maksas vai par klausītāja izvēlētu cenu. Kopš izdošanas «Himnas» dzīvo izpildījumu piedzīvojušas Jelgavā, Liepājā un arī Rīgā — Kaņepes Kultūras centrā un arī LMA «Karnevāla» ietvaros. Marta beigās ansis un Oriole dosies uz Igauniju, lai pārstāvētu Latvijas mūziku festivālā «Tallinn Music Week».

ansis.me/himnas

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu