Jāgrs 50 gadu vecumā vēlas spēlēt Olimiādē (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

42 gadus vecais Čehijas hokeja uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs par karjeras beigšanu nedomā. Viņš mīl hokeju un pus nopietni, pus jokojot izteicies, ka varētu piedalīties 2022. gada olimpiskajās spēlēs, kad būs 50 gadus vecs.

«2018. gada olimpiskās spēlēs būtu manas karjeras augstākais punkts,» izdevumā «New Jersey On-Line» citēts leģendārais hokejists, kurš Čehijas valstsvienības sastāvā piedalījās Soču olimpiskajās spēlēs.

Sočos viņš laukumā devās piecos mačos, gūstot divus vārtus, tostarp pret Latviju, un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

«2022. gada olimpiskajās spēlēs es spēlētu ceturtajā maiņā,» smaidot sacīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņūdžersijas «Devils» uzbrucējs.

Runājot par Sočiem, viņš teica: «Man tās bija, iespējams, labākās olimpiskās spēles, kurās esmu bijis. No pēdējām piecām olimpiskajām spēlēm organizācija un viss bija ļoti labā līmenī. Tika izdarīts viss iespējamais, lai mēs būtu droši. Ļoti labs komforts sportistiem un viņu ģimenēm.»

Jāgrs kopā ar Čehijas izlasi kļuva par 1998. gada Nagano olimpisko spēļu čempionu. Viņš savas karjeras laikā ieguvis ļoti daudz augstākos apbalvojumus hokejā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu