Piedāvā jaunu spēli «Maini vai zaudē!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

No 19.marta kanālā LNT būs skatāma jauna televīzijas spēle Maini vai zaudē! Spēles vadītājs Sandis Miltovičs dosies pie dalībniekiem uz mājām vai darba vietu un izspēlēs kādu elektropreci, kuru šie dalībnieki likuši uz spēles. Gaidāms azartisks spēles prieks un, iespējams, kādam arī vilšanās, jo maiņa notiks tikai tad, ja spēles dalībnieki pareizi atbildēs uz vadītāja uzdotajiem jautājumiem. Taču, ja kļūdīsies, tad sava manta būs jāzaudē.

Televīzijas spēles Maini vai zaudē! dalībniekiem atliks vien ļauties un riskēt! Atklājot vairāk par spēles formātu – katrā raidījumā tiks izspēlētas trīs lietas. Lielajā spēlē vadītājs S.Miltovičs dosies ciemos pie kādas ģimenes, kas ir pieņēmusi izaicinājumu uzspēlēt Maini vai zaudē!, un tiks izspēlēti divi spēles raundi – pirmajā raundā jāatbild uz trīs jautājumiem un jāsniedz vismaz divas pareizas atbildes, bet otrajā – jāatbild uz pieciem jautājumiem un jāsniedz vismaz četras pareizas atbildes. Tas nav viss, jo spēles Maini vai zaudē! turpinājumā gaidāma arī Ekspress spēle, kurā par spēles dalībnieku kļūs tas, kurš atradīsies pareizajā laikā un pareizajā vietā. Un ja vēl tiks pareizi atbildēts uz diviem no trīs jautājumiem, tad nejaušais dalībnieks varēs kādu sev piederošu lietu samainīt pret raidījuma veidotāju piedāvāto elektropreci. Raidījumu noslēgs Mazā spēle, kad raidījuma komanda dosies pie draugu grupām vai darba kolektīviem un izspēlēs vienu raundu, kurā pareizi jāatbild uz vismaz četriem jautājumiem no pieciem uzdotajiem. Visās Maini vai zaudē! spēlēs, pareizi atbildot uz nepieciešamo jautājumu skaitu, spēles dalībniekam piederošā elektroprece tiks samainīta pret jaunu, bet, ja tiks atbildēts nepareizi, – viņa elektroprece nonāks pie raidījuma veidotājiem, kuri to ziedos labdarībai.

Pirmajā raidījumā spēles vadītājs S.Miltovičs Maini vai zaudē! uzspēlēs ar rīdziniekiem. Lielajā spēlē piedalīsies divu bērnu ģimene, kurā aktīvākais spēles dalībnieks būs desmitgadīgais Valts Kristiāns. Savukārt Mazajā spēlē savu veiksmi izmēģinās students Toms ar trīs draugiem. Pirmā raidījuma dalībnieki jau novērtējuši jautrību, esot kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem un ļaujoties kopīgam azartam. Laimēt dāvanas ir prieks, bet vēl patīkamāk ir darīt labu, palīdzot citiem.

Maini vai zaudē! vadītājs S.Miltovičs spēli raksturo ar vārdiem: «Dzīvesprieks, jautrība un azarts!» Gluži tādiem vārdiem var raksturot arī šā raidījuma jauno vadītāju, kurš jau kopš bērnības ir aktīva dzīvesveida piekritējs, vadot visdažādākos koncertus un uzvedumus, kā arī pasākumus kopā ar tādiem izciliem Latvijas māksliniekiem kā Jāni Jarānu, Kasparu Pūci, Ivaru Kalniņu, Olgu Rajecku, Andri Daņiļenko, Niku Matvejevu, Viktoru Zemgalu, Renāru Kauperu. S.Miltovičs ir aktīva, radoša personība, par to liecina arī viņa darbība paša dibinātajā kreatīvajā aģentūrā LemonBox. Arī sportam ir nozīme S.Miltoviča dzīvē, jo viņš jau vairākus gadus sadarbojas ar Latvijas Basketbola savienību, organizējot basketbola turnīrus, tai skaitā Eurobasket2015 Latvijas turnīru. Lai arī viņš neatsaka nevienam sporta veidam, tomēr biežāk sanākot uzspēlēt hokeju. Dzīvesprieks, aktivitāte un daudz smieklu – tāda ir viņa ikdiena!

Skatieties jauno spēli Maini vai zaudē! no 19.marta ceturtdienu vakaros plkst. 21:10 LNT!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu