Elmārs Tannis: «Arī sērās, bēdās, izmisumā ir kas skaists»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Populārais pavārs Elmārs Tannis ir viens no atraktīvākajiem šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniekiem. Vīrietis ne tikai gatavo lielisku ēdinu, bet atrod laiku arī dejošanai.

Elmārs atklāj, ka pagājušais gads viņam nav bijis slikts, bet tas atnesis daudz skumju, vīrietis pamodies janvārī un sapratis, ka pietiek, un metis visu slikto pie malas un apsolījis sev turpmāk tikai priecāties!

«Sapratu, ka jāvirzās uz laimi, metu visu negatīvo pie malas, sapratu, ka man viss ir kārtībā, un atļāvos atbrīvoties no skumju sloga. Pēc tam sāku darīt visu, lai būtu laimīgs, priecīgs. Tāpēc arī piedalos šovā, un, ja man piedāvātu izlēkt ar izpletni, es neteiktu – nē,» nosaka Elmārs.

Elmārs piemetina, ka nekad nav meklējis slikto, kā daudzi cilvēki, kuri izvēlas pukstēt un neko nedarīt, lai sev palīdzētu. Vīrietis ir drošs, ka jebkurā lietā var atrast labo, labais slēpjas gan priekos, gan bēdās.

«Arī sērās, bēdās, izmisumā ir kas skaists. Itin visā ir sava deva optimisma, ir tikai jāatrod,» nosaka Elmārs.

Elmārs uzskata, ka mūzikas terapija vienmēr palīdz, ja ir laba mūzika, vajag to pagriezt skaļāk, vēl mazliet skaļāk, lai vibrācijas iziet cauri ķermenim, tas atbrīvo un palīdz smelties prieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu