Olimpiskais čempions: Grūtākā spēle bija pret Latviju (35)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādas hokeja izlases aizsargs Drū Dautijs mirkli pēc uzvaras Soču olimpiskajās spēlēs atzina, ka visgrūtākais mačs bija pret Latvijas valstsvienību.

Soču olimpiskā hokeja turnīra ceturtdaļfinālā divkārtējā olimpiskā čempione Kanāda ar rezultātu 2:1 mača izskaņā uzveica Latvijas valstsvienību.

Pēc fināla uzvaras (3:0) svētdien pret Zviedrijas izlasi Dautijs izteicās, ka vissmagākais mačs bija tieši pret Latviju. «Grūtākā cīņā Sočos neapšaubāmi pret Latvijas hokejistiem.»

24 gadus vecais Dautijs tika iekļauts olimpiādes simboliskajā hokeja izlasē. Aizsargs sešos mačos guva četrus vārtus, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Savukārt Kanādas uzbrucējs Džefs Kārters uzskata, ka galvenā komandas panākuma atslēga bija aizsardzība. «Mūsu komandā bija pasaules labākie aizsargi. Arī vārtsargs Kerijs Praiss bija fantastisks. Cerams, ka pēc četriem gadiem spēsim izcīnīt vēl vienu zelta medaļu.»

Jāatzīmē, ka Kanādas komanda visās sešās Soču olimpiskā turnīra spēlēs tika pie uzvarām.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu