Lolita Novikova atdod kredītus un ar spožumu atgriežas Latvijas šovbiznesā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātāja Lolita Novikova ir priecīga, ka piedalās šovā «Dejo ar zvaigzni», māksliniece priecājas par savu partneri Andri, jo, ar viņu dejojot, jūt kopības sajūtu, izbauda deju, ne vienkārši domā par soļiem. Māksliniece bija pazudusi no Latvijas mūzikas dzīves, jo strādāja ārzemēs, lai atdotu kredītus, un nu ir atgriezusies, lai ieņemtu sevis cienīgu vietu.

Lolita Novikova nespēj iztēloties, ka viņai televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni» būtu kāds cits partneris, ne viņas Andris. Sieviete ir priecīga, jo galvenais ir kopības sajūta, mīlestība pret deju, ne domāšana par soļiem.

«Vērojot mani no malas, liekas, ka deja, kura mani vislabāk raksturo, ir tango, arī mans deju partneris, kad sākām mācīties dejot, teica, ka esmu dzimusi, lai dejotu tango. Man mamma iedeva vārdu Lolita – par godu aktrisei, dejotājai un dziedātājai Lolitai Torresai, noteikti, gaidot mani, viņa vēroja daudz dažādu deju, īpaši tango. Tagad arī pati jūtu, ka šī deja man ir īpaša,» smaida Lolita.

Lolita piebilst, ka, ar Andri dejojot, viņai visas dejas ir seksīgas, jo partneris ļauj viņai deju izjust enerģētiski.

«Atklāšu noslēpumu: kad piekritu piedalīties televīzijas projektā un mani iepazīstināja ar partneri, biju viegli šokēta. Andris ir tikai divus gadus vecāks par manu meitu, slaids, uzrunā mani uz jūs. Sapratu, ka visvecākajai dalībniecei ir iedots visjaunākais partneris, jutos tā, it kā dejošu ar bērnu,» smejas Lolita.

Vēlāk māksliniece samierinājās un saprata: ja piekritusi iesaistīties, atpakaļceļa vairāk nav, bet bija droša, ka sajūtu ziņā vienmēr valdīs neveiklība un laiks tiks izlietots bezcerīgi.

«Pirmajos mēģinājumos viņš mani uzrunāja uz jūs, jutos kā skolotāja, vēlāk pārliecināju viņu pāriet uz tu, un tad viss aizgāja lieliski, nu mēs lieliski saprotamies, pat tango ar seksapīlu nodejojām. Protams, zinot, ka jādejo tango, kas ir seksuāla deja, nebija viegli, kā nekā Andris ir tikai divus gadus vecāks par manu meitu, jutos tā, it kā dejošu ar bērnu, vēlāk sajutu, ka viņš patiesībā ir jauns, gudrs, intelektuāls vīrietis, kurš turklāt ir džentlmenis,» priecājas Lolita.

Vēl bez dalības šovā «Dejo ar zvaigzni» Lolita ierakstu studijā raksta jaunu albumu, kopā ar grupu «Keksi», turklāt vienu no viņas jaunajām dziesmām varēs dzirdēt jau 8.martā, kad džaivam pāris izmantos Lolitas pašas uzrakstīto dziesmu.

«Biju pazudusi no Latvijas šovbiznesa aprites, jo man bija daudz kredītu, devos uz ārzemēm strādāt naktsklubos, nu viss ir atdots un esmu atgriezusies, lai atkal ieņemtu savu vietu,» nobeidz Lolita.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu