Harley-Davidson meklē braucēju gada ceļojumam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Harley-Davidson sāk akciju un visā Eiropā meklē vienu motobraucēju, kas 2015.gadā gatavs doties divu mēnešu ceļojumā ar Street Glide motociklu pa vairāk nekā 20 Eiropas valstīm, kā arī nopelnīt €25 000. Harley-Davidson projekta «Discover More» ceļojums sāksies 2015.gada maijā, informēja Harley-Davidson mārketinga vadītāja Latvijā Baiba Belinova.

Viens motobraucējs – izlozes uzvarētājs kopā ar atbalsta komandu varēs mēneša garumā izplānot grandiozo Eiropas ceļojumu pa labākajiem autoceļiem. Ceļojuma laikā braucējs dalīsies pieredzē projekta sociālajos medijos un īpaši izveidotā mājaslapā, savukārt profesionāla filmēšanas grupa viņu pavadīs un iemūžinās spilgtākos brīžus.

Pozitīvā piedzīvojuma entuziasti līdz 2015.gada 20.martam aicināti pieteikties Harley-Davidson Rider Wanted interneta vietnē, iesniedzot pamatojumu savai dalībai minētajā aizraujošajā 2015.gada ceļojumā. Laimīgais uzvarētājs tiks paziņots šā gada aprīlī.

Harley-Davidson Rider Wanted

Noteikumi dalībai programmā: derīga Eiropas Savienības iedzīvotāja pase, A kategorijas motocikla vadīšanas apliecība, ceļotāja – motobraucēja gars un, galvenais, iedvesmojoša personība. Plašāka informācija par potenciālā motobraucēja meklēšanas akciju atrodama sociālajā tīklā Facebook.

Facebook

Maiks Džonstouns, Harley-Davidson EMEA mārketinga direktors, stāsta: «Šajā gadā izvēlēsimies vienu braucēju - vēstnieku, lai «Discover More» projekta ietvaros iedvesmotu citus motobraucējus un parādītu pasaulei, cik aizraujoša var būt ceļošana ar Harley-Davidson motociklu, un apliecinātu, ka noteikti to vērts paveikt vismaz vienu reizi dzīvē.

2014.gadā Harley-Davidson projekts «Discover More» tika realizēts kā izmēģinājums šā gada notikumam un guva necerēti lielu atsaucību. Harley-Davidson projekts «Discover More» šogad sniegs arī citu lielisku iespēju ikvienam moto entuziastam no Eiropas, Tuvajiem Austrumiem un Āfrikas. Speciālā mājaslapā ikviens motobraucējs - neatkarīgi no izmatotā motocikla zīmola - varēs dalīties ar interesantiem ceļojumu maršrutiem, atrodoties ceļā, un izpētīt citu ceļotāju pieredzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu