Vēl viena traģēdija Džūlijas Robertsas ģimenē, viņas mātei atklāts vēzis (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Pirms nepilnām divām nedēļām aktrises Džūlijas Robertsas pusmāsa apzināti nāvējoši pārdozēja zāles un pirmsnāves vēstulē visu vainu novēla uz Džūliju. Nu aktrises ģimenē ir jauna traģēdija, Robertsas mātei atklāts vēzis.

Jau pagājušā gada novembrī aktrises mātei atklāja plaušu vēzi, ģimene par to ļoti pārdzīvoja, jo sieviete ikdienā pīpēja un nedomāja atmest pīpēšanu. Par Robertsas māti rūpes uzņēmās nu jau mirusī pusmāsa Nensija, kura pakārtoja visu savu dzīvi Betijai Robertsai.

Gada beigās Betiju operēja un ārsti bija droši, ka vēzi izgriezuši, bet diemžēl jaunās asins analīzes atkal jau uzrāda vēža šūnas.

Robertsa nespēj pārdzīvot pusmāsas nāvi un nevēlas noticēt, ka tā bija pašnāvība. Aktrise nespēj pieņemt māsas atvadu vēstuli un viņas vainošanu dramatiskajā solī.

Nu Robertsa ir uzņēmusies rūpes par māti un ir gatava tērēt līdzekļus, cik vien būs nepieciešams, lai nezaudētu vēl vienu ģimenes locekli.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu