Martins Gors izdos instrumentālu soloalbumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas «Depeche Mode» dziesmu autors, ģitārists un taustiņinstrumentālists Martins Gors (Martin Gore) izziņojis jaunu soloalbumu ar nosaukumu «MG». Albumā tiks iekļautas 16 instrumentālas kompozīcijas, vienu no tām, «Europa Hymn», mums ir iespēja noklausīties jau tagad. Albums veikalu plauktos un digitālā pārdošanā nonāks 28. aprīlī izdevniecības «Mute» apgādā.

Albums ierakstīts pēc «Depeche Mode» turnejas 2013. gadā Gora mājas studijā Santabarbarā, Kalifornijā. «Vēlējos elektronisku skanējumu, ļoti kinematogrāfisku, teju zinātniski fantastisku,» viņš raksta preses paziņojumā. «Mūzika man ir nepieciešamība. Es strādāju studijā vismaz piecas dienas nedēļā. Kad man bija skaidra ideja un koncepcija, radošais un ieraksta process bija ātrs un patīkams.»

Pēdējo reizi pseidonīmu MG Gors izmantoja, kad sadarbojās ar «Depeche Mode» pirmā sastāva dalībnieku Vinsu Klārku (Vince Clark) projektā VCMG.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu