CITS improvizācijas teātris viesojas Jelgavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Improvizācijas teātris 15 gadu laikā ir kļuvis ļoti populārs. Bez īpašas režijas vai scenārija top īsi skeči, vadoties pēc improvizācijas teātra tehnikām.

Cita improvizācijas teātra trupa ir radusies 2013. gada nogalē, tajā savus talantus apkopojuši teātra kluba «Hamlets» improvizatori, liela daļa no kuriem savas improvizatoru gaitas sāka kopā ar improvizācijas teātra kā tāda ienākšanu Latvijā.
«Vēlme pēc kaut kā cita radās, kad jaunu tehniku un improvizācijas veidu izveide un parādīšana Latvijā kļuva par prioritāti, tā sakot – parādīt, ka improvizācija ir kaut kas vēl vairāk, nekā skatītāji ieraduši redzēt līdz šim,» komentē trupas aktrise Aija Urbiņa.
Šoreiz improvizatori - Aija Urbiņa, Emīls Mednis, Mārtiņš Bitāns, Jānis Kozlovskis, Sandra Betkere un Raivis Vidzis – uzstāsies Jelgavā. Izrāde ir apmēram divas stundas gara, tiek solītas intriģējošas un izklaidējošas etīdes, kā arī iepazīšanās šovs visiem tiem, kas nepaguva satikt savu otro pusīti Valentīna dienā.
Gaidīsim visus interesentus un improvizācijas teātra fanus 26. februārī 20:00 Jelgavā, klubā «Jelgavas krekli», Lielajā ielā 19a.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu