Ančeloti: Beila attieksme ir uzlabojusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pašlaik dārgākais pasaules futbolists velsietis Gerets Beils ir uzlabojis savu attieksmi pret spēli, atzīst Spānijas granda Madrides «Real» galvenais treneris Karlo Ančeloti.

Beils tika kritizēts pēc «Real» februārī ciestā kaunpilnā zaudējuma ar 0:4 saviem principiālajiem pretiniekiem, otram Spānijas galvaspilsētas klubam Madrides «Atletico».

Kā atzinis Ančeloti, pēdējās spēlēs Beils parādījis labu attieksmi un cīnījies ar atdevi tāpat kā jebkurš cits komandas spēlētājs. «Viņam šādā veidā ir jāturpina. Mums ir vajadzīgs tas Beils, kuram vienmēr bija pozitīva attieksme,» piebilda itāļu treneris.

«Beils apliecinājis, ka labi spēlē pussarga pozīcijā ar labu attieksmi aizsardzībā un pozicionēšanos laukumā. Mums šīs īpašības ir nepieciešamākas vairāk uzbrukumā nekā aizsardzībā. Viņš parādījis pozitīvu attieksmi, un tā ir atslēga uz labu rezultātu. Ja viņš turpinās šādi spēlēt, noteikti tiks laukumā,» atzina pagājušā gada UEFA Čempionu līgas uzvarētājas treneris.

Kaut pagājušajā nedēļā Beils nevarēja trenēties ar pilnu slodzi, jo pirms nedēļas Spānijas čempionāta spēlē viņu pie soda laukuma notrieca «Elche» pussargs Ārons Nigess, velsietis varēja piedalīties svētdien notikušajā mačā, kurā «Real» cīnījās neizšķirti 1:1 ar «Villareal». Kā atzinis Ančeloti, Beils ir veiksminieks, ka viņam izdevies izvairīties no daudz nopietnāka savainojuma.

«Mums nevajadzētu vainot spēlētājus par neveiksmīgiem izklupieniem. Laimīgā kārtā tas bija tikai spēriens,» atzina «Real» galvenais treneris.

Madrides komandā savainojumu dēļ vēl joprojām spēlēs nevar piedalīties vācietis Sami Kedira, kolumbietis Hamess Rodrigess un horvāts Luka Modričs. Ančeloti cer, ka Modričs un Rodrigess atgriezīsies komandas sastāvā uz slavenāko Spānijas dueli jeb «El Clasico» pret «Barcelona» 22.martā.

Ar 25 spēlēs izcīnītu 61 punktu «Real» Spānijas futbola čempionāta kopvērtējumā atrodas pirmajā vietā, bet «Barcelona» iekrājusi 59 punktus. Tikmēr trešajā pozīcijā ar 54 punktiem ir pašreizējā valsts čempione «Atletico», no kuras tikai par vienu punktu atpaliek «Valencia».

Beils 2013.gada septembra sākumā no Anglijas kluba Totenhemas «Hotspur» pārgāja uz Madrides «Real», un spāņu grands par šo darījumu samaksāja aptuveni 94 miljonus eiro.

Kopš līguma parakstīšanas Beils «Real» rindās ir aizvadījis 48 spēles un guvis 14 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu