«Crunch» galvenais treneris: Gudļevskis pret Kanādu bija izcils (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis Soču olimpisko spēļu ceturtdaļfināla cīņā pret Kanādu demonstrēja izcilu sniegumu, uzskata Amerikas Hokeja līgas (AHL) kluba Sirakjūsas «Crunch» galvenais treneris Robs Zetlers.

Latvijas hokeja izlase trešdien noslēdza dalību olimpiskajās spēlēs, ceturtdaļfinālā ļoti cienīgā cīņā tikai ar rezultātu 1:2 piekāpjoties zvaigžņotajai Kanādas izlasei.

«Sirdī vienmēr atbalstīšu Kanādu. Taču Gudļevskis rādīja izcilu sniegumu,» sarunā ar «Crunch» kluba preses dienestu pauda Zetlers. «Viņš smagi strādā, un tas ir lieliski, ka viņa prasmes redzēja arī visa pārējā pasaule.»

Kanādas valstsvienība pa Gudļevska sargātajiem vārtiem meta 57 reizes.

«Crunch» vienībā, kas ir Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Tampabejas «Lightning» fārmklubs, Gudļevskis aizvadījis lielāko daļu šīs sezonas. Šosezon aizvadītajās 22 spēlēs AHL turnīrā Gudļevskis caurmērā ielaidis 2,69 ripas un atvairījis 90% pretinieku metienu, tiekot pie 11 panākumiem un četras reizes paliekot nepārspēts.

«Šī Gudļevskim bija laba spēle. Domāju, šo spēli viņš varēs «ielikt kabatā» un izmantot nākotnē. Cīņā pret Kanādu uz viņu tika izdarīts liels spiediens, tā ir milzīga pieredze. Viņš to noteikti varēs izmantot nākotnē, lai hokejā gūtu panākumus. Domāju, šajā organizācijā visi ir priecīgi par to, ko Gudļevskis paveicis. Viņš ir smagi strādājošs spēlētājs,» uzsvēra «Crunch» vārtsargu treneris Deivids Aleksanders.

«Varbūt nedaudz savtīgos nolūkos, bet ceram viņu pēc iespējas ātrāk atkal redzēt mūsu komandā,» izteicās speciālists.

Pirms Soču olimpiskajām spēlēm Gudļevskis izpelnījās formālu izsaukumu uz «Lightning», tāpēc šobrīd tiek uzskatīts par šīs komandas spēlētāju.

Iepriekšējā vasarā Gudļevski NHL jauno spēlētāju draftā ar kopējo 124. numuru izvēlējās «Lightning» komanda, un augusta sākumā viņš parakstīja trīs gadu divvirzienu līgumu. Gudļevskis kļuvis par 29. latviešu hokejistu, kurš izvēlēts pasaules spēcīgākās līgas draftā, un tikai otro vārtsargu aiz Artūra Irbes.

Latvijas hokeja izlase olimpisko spēļu astotniekā iekļuva pirmo reizi tās pastāvēšanas vēsturē, turnīru galīgajā vērtējumā noslēdzot ar iegūtu astoto vietu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu