Klīst baumas, ka Elēna Peidža ir bijusi attiecībās ar Drū Berimoru (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Pēc aktrises Elēnas Peidžas atzīšanās homoseksualitātē visas baumas par viņas romānu ar Aleksandru Skarsgardu izgaisa un uzreiz parādījās jaunas baumas par sievietes romānu ar producenti un aktrisi Drū Berimoru.

2009. gadā Elēna Peidža filmējās Drū Berimoras producētajā filmā «Whip it», un filmēšanas laikā sievietes ļoti satuvinājās.

Domas par sieviešu romānu ir ienākušas prātā cilvēkiem, pateicoties 2009.gada «Marie Claire» izdevumam, kurā ir redzamas fotogrāfijas, kurās aktrises skūpstās. Līdz Elēnas Peidžas paziņojumam, ka viņa ir homoseksuāla, visi fotogrāfijas uztvēra kā sieviešu niekošanos.

Berimora vēl nesen intervijā izteikusies, ka Elēnai Peidžai ir ļoti skaists ķermenis, un Drū priecājas, ka aktrise nekad nedomā, ko vilkt mugurā, neraida prātam signālus, ka nevar vilkt konkrētu apģērbu, jo ir pārāk veca.

Berimora Peidžas ģērbšanās stilu un attieksmi pret dzīvi sauc par seksīgu un nosauc viņu par savu sievietes ideālu.

Elēna Peidža paziņoja par savu homoseksualitāti 2014.gada februārī.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu