Ķēniņš: Šādu noskaņojumu ņemsim līdzi arī uz pasaules čempionātu (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlasei pirms gaidāmā Soču olimpisko spēļu ceturtdaļfināla mača pret vareno Kanādu galvenais treneris Teds Nolans teicis, ka iespējams ir viss, pēc cīņas atklāja valstsvienības uzbrucējs Ronalds Ķēniņš.

Latvijas hokejisti ļoti spraigā duelī tikai mača izskaņā trešdien ar 1:2 atzina Kanādas pārspēku, izstājoties no olimpiskā turnīra.

«Atdevām visu. Pierādījām, ka varam spēlēt pret tādu vienību,» pauda Ķēniņš. «Mums ir divas rokas, divas kājas - tieši tāpat kā viņiem. Cīnījāmies, atdevām sevi, pieļāvām dažas kļūdas.»

Ķēniņš atzina, ka aizsarga Georgijam Pujacam piešķirtais noraidījums, kura laikā Kanāda trešajā periodā iemeta uzvaras ripu, nebija īsti saprotams.

«Treneris pirms mača teica, ka viss ir iespējams. To jau redzējām cīņā pret Šveici,» sacīja uzbrucējs, kurš domā, ka šādu noskaņojumu var paņemt līdzi arī uz pasaules čempionātu, kas pavasarī norisināsies Minskā. «Ja būs tāds kolektīvs kā šobrīd - viss ir iespējams.»

«Par to var teikt «paldies» trenerim, bet mēs spēlējam, atdodam sevi. Varam teikt «paldies» Sandim Ozoliņam un pārējiem pieredzējušajiem hokejistiem, kuri mūs - jaunos - atbalstīja,» izteicās Kēniņš.

Kanādai, kura ir pašreizējā olimpiskā čempione, pusfinālā būs jāspēkojas pret ASV.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu