Ieskaties šova «Dejo ar zvaigzni» otrā raidījuma aizkulisēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

2.martā norisinājās šova «Dejo ar zvaigzni» otrais raidījums, kurā savu dejotprasmi demonstrēja vienpadsmit pāri, beigu beigās šovu pameta žurnālists Ansis Pūpols un dejotāja Lesia Bogačova.

Šova «Dejo ar zvaigzni» lielākais pluss ir fakts, ka dalībnieki apzinās, ka pēc nodejošanas un žūrijas kritikas dzirdēšanas viņiem ir iespēja doties uz fanu zonu, kur tos sagaidīs viņu mīļie cilvēki ar ziediem, gavilēm un izsaucieniem, ka tieši viņi ir labākie.

Atbalstītāju rindās ir vērojami gan mīļotie cilvēki, gan mammas, gan tēti, gan labākie draugi un vienkārši fani.

Otrā raidījumā fanu zonā bija iespējams redzēt arī konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāju Elitu Drāki, kura bija ieradusies atbalstīt savu draudzeni, aktrisi Eviju Skulti, tāpat arī mākslinieku Kašeru un skaistuma konkursu rīkotāju Kristīni Lindenblati, kuri atbalstīja uzņēmēju Svetu Loevu.

Dalībnieki pēc apsveikumu saņemšanas varēja izvēlēties doties uz aizkulisēm, atpūsties kafejnīcā, kur iespējams malkot dažādus dzērienus un vērot šovu ekrānā, vai palikt zālē un no stūrīša ar ovācijām atbalstīt savus kolēģus. Vairums izvēlējās došanos uz aizkulisēm.

Kā nekā stress ir tik pamatīgs, ka dalībniekiem bija grūti saņemties un tikt tam pāri.

Žūrija Vladimira Ponomarjova, Agitas Mironovas un Alberta Kivlenieka sastāvā bieži vien šokēja ne vien dalībniekus, bet arī skatītājus, lietojot tādu izteicienu kā «deju svētki morgā», pirmajā raidījumā liekot saprast, ka «Dejo ar zvaigzni» tomēr ir šovs, un otrajā pārmetot, kāpēc tiek veidoti šovi.

Vai ieliekot pārim zemāku atzīmi, pamatojoties uz neveiklo dejas sākumu, kurš gan notika televīzijas kļūmes dēļ, kad gluži vienkārši vienam no pāriem netika parādīts videomateriāls, kuru bija iespējams vērot pirms ikviena pāra dejas, šādā veidā nostādot pāri jau zemākās izejas pozīcijās nekā citus pārus.

Beigu beigās šovu pameta žurnālists Ansis Pūpols, kuru tomēr bija apsteidzis fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu