35 mm bieza kamera ar 30x optisko tālummaiņu (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Canon iepazīstina ar savu līdz šim smalkāko digitālo kameru ar 30x tālummaiņu - PowerShot SX700 HS.

PowerShot SX700 HS ir tikai 34,8 mm biezs, taču tas ir apgādāts ar 30x optiskās tālummaiņas objektīvu. Canon ZoomPlus tehnoloģija digitāli palielina kameras sniedzamību līdz 60x, vienlaikus saglabājot pilnas izšķirtspējas kvalitāti. Kamera nodrošina asus, augstas kvalitātes fotoattēlus un dzīvas Full HD 60p filmas, ko ērti kopīgot, pateicoties integrētai Wi-Fi funkcijai ar NFC atbalstu.

Foto: Publicitātes foto

PowerShot SX700 HS ietver atzīto Canon HS sistēmu ar jaunākās paaudzes Canon DIGIC 6 procesoru un augstas jutības 16,1 MP CMOS sensoru. Labāku attēla asumu nodrošina optiskā stabilizācijas sistēma, kas pielāgojas atkarībā no izvēlētā fotografēšanas režīma.

Kopīgot savus uzņemtos attēlus iecienītākajos sociālajos tīklos, ieskaitot Facebook, Twitter un YouTube, ir vienkārši - ātri pievienojoties viedtālrunim vai planšetdatoram ar Mobile Device Connect pogu. Kameru ar ierīci var savienot arī, izmantojot NFC funkciju un īpašo CameraWindow lietojumprogrammu. Tāpat Wi-Fi savienojamība nozīmē, ka kameru var vadīt arī attālināti. Tas noderēs, kad fotogrāfs vēlēsies piedalīties grupas uzņēmumā. Image Sync funkcija tikmēr dod iespēju uzņemto attēlu kopijas nosūtīt uz datu mākoni.

Fotokamera bez statiskām bildēm ļauj uzņemt arī 1080p Full HD video. PowerShot SX700 HS Movie Record poga viegli ļauj pārslēgt no foto uz video uzņemšanas režīmu. Pateicoties DIGIC 6 veiktspējai, video uzņemšanas ātrums ir 60fps ar augstas kvalitātes stereo skaņu. Video stabilizāciju nodrošina piecu asu uzlabotais Dynamic IS režīms. MP4 formātā ierakstītās filmas var nekavējoties izbaudīt dažādās ierīcēs vai augšupielādēt sociālajos tīklos.

Hybrid Auto automātiski uzņem četras sekundes pirms katra fotoattēla uzņemšanas, dienas beigās apvienojot visus klipus vienā filmā, lai jūs varētu izbaudīt dienā piedzīvoto video formātā. Arī fotogrāfs varēs izpausties radošumā, jo ierīcei ir četras tematiskas fotografēšanas kategorijas – Monochrome, Retro, Natural un Special –, kas ietver veselus 46 dažādus efektus.

Foto: Publicitātes foto

PowerShot SX700 HS galvenās funkcijas

  • Īpaši kompakta 30x tālummaiņa, 25 mm objektīvs
  • HS sistēma ar 16,1 MP CMOS un DIGIC 6
  • Intelligent IS ar 5 asu Dynamic IS
  • Wi-Fi ar NFC atbalstu
  • Full HD (60 fps)
  • 7,5 cm (3 collu) PureColor II G LCD (922k sRGB) aizmugurējais ekrāns
  • Radošie režīmi
  • Hybrid Auto un Smart Auto
  • Manuālais, AV un TV režīms
  • Ātrdarbīga uzņemšana
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu