Foto: Dziedātāja Aija Andrejeva Sočos ne tikai uzstājās, bet arī sportoja (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātāja Aija Andrejeva uz Sočiem devās ne tikai baudīt Olimpiskās spēles, bet arī uzstāties ar savām dziesmām «Latvijas mājas» rīkotajos pasākumos. Dziedātāja laiku Krievijā izmantoja, cik pilnvērtīgi vien spēja, apskatīja visu, ko vien iespējams. Nu mūziķe ir ceļā uz mājām.

Foto: Facebook

Tā kā ārā ir cita gaisa temperatūra nekā pie mums, Aija Andrejeva varēja nodoties skriešanai gar jūru. Dziedātājai pievienojās komponista Kārļa Lāča sieva Vineta Vilistere Lāce. Jaunās sievietes ir izturīgas, skrējienā gar jūru tika pievarēti septiņi kilometri.

Foto: Facebook

Tā kā Sočos gaisa temperatūra sasniedz plus divdesmit grādus, nav jābrīnās, ka Aija skrēja sporta jakā, treniņbiksēs un plānos sporta apavos. Aija Andrejeva vienmēr ir bijusi sportiski aktīva, nu viņa to pierāda darbībā.

Foto: Facebook

Mūziķei veicās ne tikai uzstāties «Latvijas mājā» ar koncertiem, bet satikt arī Latvijas lepnumu, mūsu medaļniekus, izteikt komplimentus un atbalsta vārdus.

Dodoties prom no Sočiem, Aija savā portāla «Facebook» kontā ievietoja informāciju, ka atvadās no Sočiem un saka lielu paldies par pozitīvisma devu un iespaidiem.

Pa ceļam uz Latviju Aija ir piestājusi Sanktpēterburgā, kur pavakariņojusi. Šī pilsēta dziedātājai ir īpaši mīļa.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu