6 ilgi gaidītie seriāli, kas atgriežas februārī (83)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Lai gan februāris jau pusē, neesam nokavējuši apkopot ilgi gaidītos ārvalstu seriālus, kuri ir izturējuši iepriekšējās sezonas kritiku un atgriežas ēterā. Starp citu, vairums tieši mēneša vidū un nogalē!

 
Foto: publicitātes

«Vikings»

Kanāla «History» veidotā seriāla «Vikingi» (Vikings) pirmā sezona aizgāja necerēti augstos skatītāju reitingos. Nebija šaubu, ka otrā sezona dedzīgi gaidīta! Un nav jau vairs tālu - 27.02. tā savu pirmizrādi piedzīvos kanālā «History». Otrā sezona sola mums desmit epizodes. Aktieru komandai pievienosies arī divi zināmi aktieri - Aleksandrs Ludvigs (The Hunger Games) un Lainess Roučs (Law & Order).

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

«The Walking Dead»

Zombijseriāla fani priecāties varēja jau februāra sākumā - 09.02., kad AMC ēterā atgriezās seriāla «The Walking Dead» 4. sezonas otrā daļa. Zaudējuši pajumti, Riks un pārējie izdzīvojušie dodas prom, bet katrs uz savu pusi, paliekot neziņā cits par cita likteni. Ārpus cietuma mūriem izdzīvotājiem draud vēl lielākas briesmas un uzglūn jauni ienaidnieki. Viņi ir grūtas izvēles priekšā un spiesti pieņemt sirdi plosošus lēmumus.

Foto: publicitātes

Daļa cilvēku šajā dramatiskajā cīņā par eksistenci salūst, bet citi spēj atrast sevī spēku cīņu turpināt, nezaudējot cilvēcību arī ekstremālos apstākļos.

Ceturtās sezonas otrajā daļā gaidāmas astoņas epizodes un aktieru trupai piebiedrosies jauna seja - aktieris Maikls Kudlits (Southland). Seriāla veidotāji sola arī piekto sezonu, kura aizsāksies rudenī un turpināsies 2015. gadā.

 
Foto: publicitātes

«House of Cards»

Kevina Speisija fani noteikti aktīvi seko līdzi seriālam «House of Cards», kuru pārraida kanāls «Netflix». Īsta Valentīnas dienas dāvana, jo tieši 14.02. seriāls atgriezās ēterā. Otrajā sezonā sastapsim tādus aktierus kā Milliju Pārkeri (Deadwood) un Semu Peidžu (Mad Men).

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

«Hannibal»

NBC «Hannibal» otrās sezonas pirmizrādei rezervējis 28.02. Lai gan seriāls tika pakļauts nežēlīgai kritikai - diemžēl Entonija Hopkinsa Hanibala tēls paliks visu atmiņās mūžīgi mūžos, tas tomēr atgriežas ar otro sezonu. Turklāt 13. sērijām!

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

«The Americans»

26.02. var sarosīties visi seriāla «The Americans» fani - FX kanāls skatītāju vērtējumam nodos spiegu seriāla otro sezonu. Sezona sola 13 sērijas.

Foto: publicitātes

c

 
Foto: publicitātes

«Portlandia»

Skeču komēdiju seriāls «Portlandia» kanālā IFC atgriežas 27.02. Ceturtā sezonā seriālā viesosies tādas zvaigznes kā Kristena Dansta, Niks Svardsons, Maja Rudolfa, Olīvija Vailda u.c.

Komentāri (83)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu