Dukuri un visa skeletona komanda pirmdien atgriezīsies mājās (74)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Soču ziemas olimpisko spēļu sudraba medaļnieks Martins Dukurs un ceturtās vietas ieguvējs Tomass Dukurs kopā ar pārējo skeletona komandu pirmdien atgriezīsies Latvijā, informēja Latvijas olimpiskajā komitejā (LOK).

Sportistu sagaidīšana lidostā notiks plkst. 21, C terminālī, un uz to ir aicināti gan līdzjutēji un atbalstītāji, gan mediju pārstāvji. Olimpiešu ierašanās ir plānota plkst. 21.10 ar reisu no Minskas.

Kopā ar Dukuriem Latvijā atgriezīsies arī Lelde Priedulēna un treneri Dainis Dukurs, Mihails Arhipovs un Mareks Mezencevs. Ar skeletonistiem mājup pārbrauks arī distanču slēpotāja Inga Dauškāne un ātrslidotāja Haralda Silova treneris Edvīns Silovs.

Sudraba medaļa

Jau ziņots, ka Martins Dukurs sudraba medaļu izcīnīja otrajā olimpiādē pēc kārtas, jo viņš bija otrais arī pirms četriem gadiem Vankūverā.

Latvijas olimpieši Sočos jau ir ieguvuši vienu sudrabu un divas bronzas godalgas, kas nonāca Andra un Jura Šicu kamaniņu divnieka un kamaniņu stafetes komandas īpašumā. Olimpiskās spēles turpināsies līdz 23.februārim

Komentāri (74)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu