Kas ir mūsu olimpiskās nākotnes cerības? (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sočos Latvijas bronzas medaļām savu sudrabu vakar pievienojis Martins Dukurs, kurš gan nespēja slēpt vilšanos par zelta trūkumu. Lai vai kā - mēs ar mūsu medaļniekiem lepojamies un jau ir skaidrs, ka kopš neatkarības atgūšanas Latvijai šīs ir veiksmīgākās olimpiskās spēles. Bet, kamēr rēķinām, cik ļoti šoreiz esam apsteiguši igauņus un lietuviešus, mēs nolēmām noskaidrot, kas būs tie, kuri Latviju pārstāvēs nākamajās Olimpiskajās spēlēs.

Latvija, skatoties Soču olimpiskās spēles, jau izdzīvojusi visu emociju gammu – izcīnītās medaļas daudziem bija negaidīti pārsteigumi, bet piedzīvotās neveiksmes bija tik sāpīgas, ka uzrunāja pat tos, kuri par sportu neinteresējas vispār. Lai arī spēles vēl nav beigušās, TOP10 centās izzināt, kuriem sporta veidiem dzīvosim līdzi pēc 4, 8 un 12 gadiem jeb kādās krāsās krāsosim Latvijas ziemas sporta nākotni.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu