Ko par Valentīna dienas sagaidīšanu stāsta slavenību sociālo tīklu profili (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Ir aizvadīti mīlētāju svētki jeb Valentīna diena. Pasaules mēroga slavenības, izmantojot dažādus sociālos tīklus, dalās ar saviem atbalstītājiem un faniem ar fotogrāfijām, kurās redzams, kā viņi aizvadījuši šo dienu. Ar kādu informāciju sociālajos tīklos dalījās Latvijas slavenības Valentīna dienas vakarā un nākamajā rītā?

Foto: Facebook

Dziedātāja Katy Tindemark Valentīna dienu pavadīja kopā ar meitiņu un vīru. Sieviete pāris dienas pirms visu mīlētāju svētkiem devās uz Zviedriju, kur strādā viņas vīrs, un vēlāk kopā ar mīļoto steidza atpūsties Itālijā, ļaujoties slēpošanas priekiem. Valentīna dienas rītā dziedātāja sveica fanus un draugus, ievietojot portālā «Facebook» fotogrāfiju, kurā redzama ar stīpiņu, kurai piestiprinātas mazas sirsniņas.

Foto: Facebook

Dziedātāja un šova «O!Kartes skatuve» dalībniece Māra Katarska sveica atbalstītājus un draugus svētkos, ievietojot portālā «Facebook» fotogrāfiju, kurā redzama skūpstāmies ar savu puisi Ralfu Kociņu. Māra puisi sauc par savu Valentīnu un saka, ka mīlestība virmo gaisā.

Foto: Facebook

Slavenību pieprasītā modes dizainere Kristina Deimon Valentīna dienā dalījās ar padomu vīriešiem, kas palīdzēs tiem vairot mīlestību un noturēt savas sievietes.

«Vīrieši, novērtējiet savas dāmas! Dāviniet viņām ziedus, kārumus, pārsteidziet viņas! Ne tikai tāpēc, ka šodien ir svētki, bet gan katru dienu! Jo viņas ir tā vērtas! Un jo vairāk jūs viņas lutināsiet, kaut vai ar vienu ziediņu, jo mazāka interese viņai var rasties par kādu citu! Jo kam gan sievietei vīrieti, kas viņu nenovērtē!» tā Deimon.

Foto: Facebook

Dziedātāja DJ Ella gluži kā vairums sieviešu ir nofotografējusi savu Valentīna dienas pārsteigumu, ziedu pušķi ar baloniem. Zem ziedu pušķa dziedātāja ievietojusi tekstu, ka viņas Valentīns bija ieradies jau no agra rīta.

Foto: Facebook

Dziedātājs Markus Riva, gatavojoties Eirovīzijas nacionālās atlases finālam neaizmirst arī par visu mīlētāju svētkiem. Puisis sveica visus «cukursvētkos» ar dzeltenām tulpēm, bet, kurai īpašajai dāmai ir domātas šīs puķes, gan neatklāja.

Foto: Facebook

Dziedātāja Samanta Tīna neilgi pirms Valentīna dienas izšķīrās no sava muskuļainā puiša, bet tas netraucēja mūziķei Valentīna dienai atrast savu Valentīnu jeb cilvēku, kurš vēlējās iepriecināt dziedātāju, dāvājot tai skaistu dzeltenu un violetu tulpju pušķi.

Foto: Facebook

Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore, grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane-Mihelsone portālā «Facebook» ievietoja fotogrāfiju kurā redzama ar skaistiem Olimpisko spēļu cimdiņiem, šādu dāvanu viņai Valentīna dienā pasniedza mīļotais cilvēks. Stila lietas ir ideāla dāvana ikvienam, kurš seko modei un uzskata to par savu kaislību.

Foto: Facebook

Dejotāja Laura Blaubuka un viņas vīrs, modeļu aģentūras «2bmodels management» īpašnieks Agris Blaubuks, Valentīna dienu nosvinēja ar romantiskām vakariņām restorānā. Šādas vakariņas ir viens no izplatītākajiem veidiem, kā pāri visā pasaulē svin šo īpašo dienu.

Foto: Facebook

Dziedātājs Miks Dukurs, kā jau mūziķis, vienmēr ir izcēlies ar romantismu, šajā gadā viņš sieviņu pārsteidza pavisam vienkārši un praktiski, dziedātājs aizbrauca sievai pakaļ uz darbu un pārsteidza to ar šampanieti mašīnā, turklāt šampanieti sievietei bija iespēja dzert no stikla glāzes, ne plastmasas. Tas ir lielisks veids, kā sākt svinēt šo īpašo mīlētāju svētku vakaru, atslābināties un būt gatavam nedēļas nogalei. Vēlāk Lauru mājās gaidīja sarkana roze, sveces un saldumi.

Foto: Instagram

Dziedātāja Natālija Tumševica Valentīna dienas vakaru pavadīja, apmeklējot pasākumu, sieviete devās uz saviesīgu pasākumu, kurā bija izteikts ģērbšanās stils – vakarkleitas. Šāds apģērbs ikvienai sievietei liek justies skaistai iekārojamai, un tātad arī Valentīna mīlas bultai ir vieglāk skart šo dāmu sirdis.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu