«Apgādā Zvaigzne ABC» – jau 1000. e-grāmata un 5 gadu jubileja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Cilvēki lasa, lasīja un lasīs! Laikiem mainoties, papīra grāmatas, kuras smaržo pēc tipogrāfijas krāsas, piedzīvo papildinājumu: cilvēku ērtībām radītas arī e-grāmatas. Katrs pats izvēlas, kuru grāmatas veidu lietot ir ērtāk: atvaļinājumā līdzi ņem e-grāmatu lasītāju, kurā ietilpst neierobežots grāmatu skaits, bet viesistabas grāmatplaukta goda vietā novieto jaunākos romānus un uzziņu grāmatas.

Vai zinājāt, ka šajās dienās «Apgādā Zvaigzne ABC» svin savas tūkstošās elektroniskās grāmatas «dzimšanu», bet 8. martā atzīmēs pirmās e-grāmatas piecu gadu jubileju?

izdevniecība svētkus sāks svinēt jau šodien, 26. februārī – vienu dienu pirms Ķīpsalas izstāžu hallē durvis vērs Latvijas Grāmatu svētki –, bet noslēgs 8. martā.

Kas gaida lasītājus šajās 10 dienās

No 26. februāra katru dienu lasītājus iepriecināsim ar 50% atlaidi kādai e-grāmatai, turklāt šis grāmatu saraksts līdz 8. martam papildināsies: 26. februārī tā būs viena e-grāmata, 27. februārī tai pievienosies nākamā, 28. februārī tās jau būs trīs grāmatas utt. Savukārt 8. martā, kad tiks svinēta pirmās «Zvaigzne ABC» e-grāmatas piecgade, 10 esošajām pievienosies vēl 10 e-grāmatas, tādējādi šajā dienā ar 50% atlaidi varēs iegādāties 20 e-grāmatas. Starp akcijas e-grāmatām ir gan pavisam jauni darbi, kuru atvēršanas svētki paredzēti Ķīpsalā, gan 2014. gada populārākās e-grāmatas dažādos žanros.

Apgāds pirmo e-grāmatu publicēja 2010. gada 8. martā. Tā bija Jura Rubeņa un Lorensa Frīmena grāmata ar zīmīgo nosaukumu «Krīzes iespējas». Pirmā e-grāmata, kas tika piedāvāta Apple ierīču faniem un bija lasāma iBooks aplikācijā, bija Valtera Aizaksona biogrāfiskais darbs «Stīvs Džobss», kas bija pieejams pirms drukātās grāmatas, proti, 2012. gada 26. oktobrī.

Izmantojiet lielisko jubilejas akciju no 26. februāra līdz 8. martam.

www.zvaigzne.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu