Pieredzējuši mūziķi apvienojas grupā «Moontalk»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Mūzikas grupa «Moontalk», kurā apvienojušies četri pieredzējuši mūziķi Modris Skaistkalns, Reinis Briģis, Edgars Spura un Edgars Ansons-Tomsons, izdod savu pirmo EP un videoklipu dziesmai «I Hope I Blow Your Mind», aicina uz prezentācijas pasākumu un koncertu.

«Moontalk» ir mūzikas projekts, kuru nodibinājis Modris Skaistkalns (komponists, mūzikas producents un vokālists, 100.debija, Tune-L), pieaicinot ģitāristu Reini Briģi (Tā Tā Tā, Double Faced Eels), bundzinieku Edgaru Ansonu -Tomsonu (Nacionālās operas perkusionists) un basistu Edgaru Spuru (Stonestreet). Grupas pirmā EP, kurš izdots vien 300 kopijās CD formātā, visu dziesmu mūzikas autors ir Modris Skaistkalns. Dziesmās klausītājs var saklausīt dažādu mūzikas novirzienu ietekmi, gan post brit-pop, gan electronic rock, indie un pop-rock.

Pasākuma ietvaros būs iespējams noskatīties arī grupas pirmā singla «I Hope I Blow Your Mind» videoklipu, kurš radīts, sadarbojoties ar Ivo Skanstiņš Videography, kā arī to noklausīties akustiskā izpildījumā.

Prezentācijas pasākums notiks bāra «Pasēdēt» otrajā stāvā 5. martā plkst. 16.

Savukārt Moontalk pirmo dzīvo koncertu būs iespējams noskatīties jau 7. martā Latvijas Pirmajā Rokkafejnīcā Reiterna namā.

www.facebook.com/moontalkband

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu