«Paaudžu pārvērtības»: omes māsa Dora (24)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

Kurš teicis, ka sievietei nepiestāv būt eleganti izaicinošai savos astoņdesmit gados? Ar lielu prieku veidojām sievišķīgās pārvērtības Dorai. Domāju, ka vairums piekritīs, ka sieviete ir skaista jebkurā vecumā!

Ar Elīnu Serdanti (23) aizsākām pārvērtību stāstu «Trīs paaudzes», kurā bija aicinātas iesaistīties ģimenes trīs dažādu paaudžu sievietes. Nākamā pārvērtību varone bija Elīnas mamma Anita Serdante (51). Tomēr vislielāko pārsteigumu pataupījām jums kā beidzamo - Elīnas omes māsu Doru (81).

Ceļš līdz pārvērtību salonam nav bijis tik ātrs, jo tomēr eleganto kundzi vajadzēja nedaudz pierunāt uz šādu piedzīvojumu. «Pierunājot omes māsu Doru, kas visu mūžu strādājusi par skolotāju Skrīveru vidusskolā, uz pārvērtībām, visvairāk uztraucāmies par viņu, jo tomēr viņa ir sieviete gados, un domājām, kā ies un kāds būs viņas pārvērtību rezultāts, bet tagad varam droši teikt, ka viņas tēls izvērtās pilnīgi karalisks!»

Dora uz pārvērtībām ieradās no Skrīveriem, kas arī bijis iemesls nelielajām šaubām. Tomēr kundze salonā «Hairriga» (i/c Olimpia 2. stāvā, Āzenes ielā 5) ieradās smaidīga un, pat ja arī nedaudz sākumā uztraucās, to sievišķīgi prata noslēpt!

Pārvērtības sākās ar dāmu atslābināšanos īpašajos salona «Hairriga» luksusklases solārijos ar ūdens atvēsināšanu, aromterapiju, balss vadību, iebūvētu kondicionieri, nekarstošu akrilu, kvalitatīvu audiosistēmu.

Pēc tam tika veikts klasiskais manikīrs un uzlakota plūmju toņa nagu laka. Visas trīs dāmas varēja dižoties ar skaisto manikīru.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Visu mūžu Dora krāsojusi blondus matus un likusi ilgviļņus. Aplūkojot Doras matus, friziere Agnese Ivanova piedāvāja tos iekrāsot šķipsnās. «Pēc nokrāsošanas viņai tika arī ieveidoti mati un uzlikts burvīgs meikaps. Pateicoties meistaru un stilistu burvīgajam darba rezultātam, omei, kurai rit devītais gadu desmits,

vairāk par 60 gadiem nu nevarētu iedot!»

vienbalsīgi saka Elīna un Anita.

Vizāžistes un frizieres Agneses Ivanovas komentārs par Elīnai izvēlēto frizūru un meikapu:

«Bija garas, sirmas matu cirtas pāri pleciem, bet tās mēs nogriezām nost. Matus nokrāsoju divos dabīgos toņos - tika balinātas matu šķipsnas un pamattonis tika izvēlēts gaiši karameļu brūns.

Divas krāsas, lai mati vizuāli izskatītos biezāki.

Matiņus nogriezām pakāpeniski, lai būtu nedaudz kuplums un tie nebūtu pieplakuši pie galvas. Matus pacēlām pie saknēm, lai frizūra būtu apjomīgāka.

Vecmammai īpaši daudz grimu neizmantoju,

izgaišināju T zonu un nedaudz ap acīm, kā arī tika ietonēti vaigi, lai seja izskatītos daudz dzīvīgāka. Netika izmantotas acu ēnas vai skropstu tuša. Lūpas tika noklātas ar dabīgu ādas krāsas lūpu krāsu, lai izskatītos pilnīgākas.»

Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)
Mēs pirmo reizi redzējām viņu tik krāšņu, patiešām!

Piesakies arī tu izveidot sev jaunu imidžu "Hairriga" salonā!

Stilistes Lienes Dejus komentārs par katru no Elīnas veidotajiem stiliem:

«Dorai izvēlēta kleita klasiskā bēšā tonī, kas atsvaidzināts ar kontrastainu košu ziedu rakstu. Šī

kleita veido vienotu, siltos toņos ieturētu tēlu.

Klasisko pērļu virteņu vietā izvēlēta kaklarota klusinātos zeltītos toņos, kas ir gana askētiskas formas un nekonkurē ar izteiksmīgo kleitas ziedu rakstu, tomēr tā dod savu akcentu.»
Tērps no veikala «MAYA»; aksesuāri no veikala «PARFOIS»; jaka no veikala «MAYA».

Visas brīnišķīgās fotogrāfijas tapa fotogrāfa Ronalda Šulca fotostudijā.

«Ļoti pacilātā garastāvoklī mēs devāmies uz Ronalda Šulca fotostudiju, kur ome pārsteidzoši labi pozēja un bildēs izskatās neatvairāmi,» secina Elīna.«Sirsnīgs paldies no manis, mammas un omītes salona HairRiga īpašniecei Ilvai un meistarei Agnesei, dizainerei Lienei Dejus, fotogrāfam Ronaldam un TVnet komandai par šīm trīs paaudžu pārvērtībām, vārdos neaprakstīt, cik esam priecīgas!»

Visas trīs - Elīna, Anita un Dora - atzīst, ka šo dienu neaizmirsīs vēl ilgi: «Kopumā šāds pasākums mums notika pirmo reizi mūžā, un vēl ilgi to atcerēsimies un pieminēsim, stāstīsim draugiem un radiem, cik patīkama bija šī diena, jo šādus brīžus nu nav iespējams aizmirst.»

Iepazīsties ar Ronalda Šulca darbiem un piesakies fotosesijai: http://www.sulcs.lv/

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu