Forum Auto bez Kia tirgos arī Peugeot un Cadillac

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: General Motors

12.februārī «Forum Auto» - Kia, Peugeot un Cadillac oficiālais pārstāvis Latvijā, klātesot nozīmīgākajiem sadarbības partneriem un lielākajiem klientiem, svinēja oficiālo atklāšanu.

Domājot par uzņēmuma attīstību nākotnē un klientu ērtību, tika pieņemts stratēģiski nozīmīgs solis mainīt atrašanās vietu, informēja «Forum Auto» mārketinga projektu vadītāja Inese Bērziņa. 2014.gadā «Forum Auto» paplašinājis arī piedāvāto modeļu klāstu, Kia zīmolam pievienojot Peugeot un Cadillac piedāvājumu. «Forum Auto» jaunā atrašanās vieta - K.Ulmaņa gatve 101.

Pasākumā neformālā gaisotnē uzņēmuma vadība, Kia, Peugeot un Cadillac pārstāvji dalījās prognozēs par to, kāds varētu izvērsties šis gads. Pasākumā piedalījās arī ASV vēstnieks Marks Pekala, Igaunijas vēstnieks Mati Varmans, pārstāvji no Mārupes novada domes un Auto asociācijas (iepriekš Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācija) u.c.

«Mūsu uzņēmums turpina attīstīties, tāpēc lēmums paplašināties ir likumsakarīgs. «Forum Auto» pārdošanas apjoms šī gada janvārī, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, ir palielinājies par 400%. Arī Latvijas tirgus aktivitāte šajā periodā ir pieaugusi par 25%, ko gan šobrīd neuztveram par vispārēju tirgus tendenci, bet tas ir lielisks mudinājums būt vēl aktīvākiem,» sacīja «Forum Auto» valdes loceklis Toni Pirma (Tonu Piirmaa).

Cadillac ATS
Cadillac ATS Foto: General Motors

«Kia pārdošanas apjoms gan Eiropā, gan Latvijā turpina palielināties, un mēs esam gandarīti, ka mūsu ilgstošais sadarbības partneris «Forum Auto» ir pieņēmis lēmumu par pārcelšanos uz jaunām, daudz plašākām telpām – šis lēmums paver jaunas iespējas attīstībai un ļaus nodrošināt Kia klientiem augstākās kvalitātes pakalpojumus,» salona atklāšanā sacīja Kia Auto AS Tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Margus Ilus (Margus Ilus).

«Abas līdzšinējās Peugeot Rīgas pārstāvniecības atradās vienā Daugavas pusē, taču pašlaik strauja tirdzniecības darbības attīstība notiek tieši pretējā upes krastā, kas klientos ir izraisījusi dzīvu interesi. Šķita dabiski, ka konkurētspējas saglabāšanas nolūkā mums bija jāatver pārstāvniecība arī tur. Par partneri izvēlējāmies pieredzējušo tirdzniecības aģentu «Forum Auto» un ceram, ka sadarbība būs auglīga,» - tā Peugeot pārstāvis, kompānijas KWBruun Baltic OU izpilddirektors Rasmus Tali (Rasmus Tali).

«Ar entuziasmu skatāmies nākotnē, jo zinām, ka esam ieguvuši sadarbības partneri, kurš ir gatavs pilnvērtīgi pievērsties Cadillac zīmola attīstībai Latvijā. Cadillac luksus klases automašīnas lieliski papildinās «Forum Auto» piedāvājumu, paverot vēl plašākas iespējas klientiem,» atzīmēja Cadillac pārstāvis, kompānijas IF S Europe BV vadītājs Jeroins Bīks (Jeroen Beek).

Par Forum Auto

SIA «Forum Auto» ietilpst Igaunijas uzņēmuma Tallina Kaubamaja grupā, un automobiļu tirdzniecībā darbojas jau 7 gadus. Šogad Latvijā pieprasījums pēc Kia automašīnām, salīdzinot ar pagājušo gadu, palielinājies par 15%, savukārt tirgus daļa pieaugusi par 28%, sasniedzot 4,1% atzīmi. 2013.gada «Forum Auto» modeļu klāstam pievienojas Peugeot. Uz doto oficiālais pārstāvis jau trim markām - Kia,Peugeot un Cadillac.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu