Riana 2009. gadā «būtībā bija bankrotējusi» (7)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Barbadosiešu popzvaigzne Riana apgalvo, ka grāmatvežu neizdarības dēļ 2009. gadā «būtībā bija bankrotējusi». Hita «Only Girl in the World» izpildītāja vaino grāmatvežu kļūdas pie tā, ka 2009. gadā viņas turība dažu mēnešu laikā no 11 miljoniem ASV dolāru (astoņiem miljoniem eiro) saruka līdz diviem miljoniem dolāru (1,5 miljoniem eiro).

Riana vērsusies tiesā pret grāmatvedības firmu «Berdon LLP», kas viņai ieteikusi nopirkt māju par vairāk nekā septiņiem miljoniem dolāru (5,1 miljonu eiro), ko viņai vēlāk nācies pārdot ar divu miljonu dolāru zaudējumiem.

Foto: AP/ScanPix

Dziedātājas finansiālās likstas togad veicināja arī izdevumu «dubultošanās», vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

«Berdon LPP» jau iepriekš paudis viedokli, ka pie zaudējumiem novedušas pašas dziedātājas vai viņas padoto «finansiālās aktivitātes vai to trūkums», nevis grāmatveži.

Kompānija noraidīja arī Rianas iebildumus, ka viņa esot grāmatvežiem maksājusi pārāk augstu komisijas maksu - 22%. Uzņēmums norāda, ka dziedātāja pati esot tam piekritusi.

25 gadus vecās zvaigznes bagātība pašlaik lēsta ap 43 miljoniem dolāru (31,5 miljoniem eiro).

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu