4 lietas, kas mulsināja šova «Dejo ar zvaigzni» skatītājus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē kaislīgie TV šova vērotāji ar nepacietību gaidīja pirmo «Dejo ar zvaigzni» šā gada sezonas raidījumu. Pēc piecu gadu pārtraukuma šovs sevi skaļi pieteica ēterā, tāpēc nav brīnums, ka sociālajos tīklos daudzi skatītāji sekoja līdzi pārraides gaitai, to komentējot. Diemžēl vairums komentāru nav glaimojoši, tāpēc, lai noskaidrotu, kas tad īsti latviešu skatītājam nebija pa prātam, apkopojām viņu komentārus.

 
Foto: TV3

Šova vadītāju izvēle. «Sajūta, ka uz mani kliedz!»

Šova ceturto sezonu vada modes žurnāliste, šova «Jaunais vilnis» dienasgrāmatu līdzproducente un vadītāja Maija Silova un aktieris, kinofilmas «Sapņu komanda» zvaigzne Jānis Āmanis.

Pirms šova Silova dalījās savās pārdomās par gaidāmo: «Deja – tas ir stāsts, un man būs interesanti, kādus stāstus mums pavēstīs dalībnieki. Katra svētdiena būs gluži vai pavadīta Šeherezādes kompānijā, un mums būs mūsdienīga pasaka, ko redzēt, sajust un piedalīties tajā, kur netrūks kuriozu un neparedzamu situāciju pavērsienu, jo nebūs tikai bezē, marmelāde un zefīrs, arī sava vērmeļu saujiņa mūs gaida.»

Tomēr romantiski noskaņotā šova vadītāja izpelnījās samērā lielu kritikas devu no skatītājiem, kurus neapmierināja Silovas skaļā balss un dažbrīd pat agresīvā vadīšanas maniere.

Lielu popularitāti ieguva Silovas izteikums par Āmaņa vadīšanas prasmi - tu izskaties kā nepabarota stirna!

Jānim Āmanim šī ir pirmā TV šova vadīšanas pieredze, iespējams, tāpēc viņš saņēma mazāku kritikas lavīnu.

 
Foto: TV3

Žūrijas sūrums un asā, nepamatotā kritika

Šā gada šova žūrijā vērtēja baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks.

Jāatzīst, ka šoreiz žūrija izturējās īpaši stingri un bieži pat nepamatojot savu kritiku - nepatika, tā nedara un viss! Visspilgtāk ar vērtējumu izcēlās Ponomarjovs!

 
Foto: TV3

Spilgtie epiteti un balagāns

Šā gada šova koncepcija ir plānota brīvāka nekā citus gadus - dalībnieki var iebilst žūrijas vērtējumam, ko pat pārāk bieži rosina šova vadītāji. Arī žūrija nestāv klusu, brīžam izsakoties pavisam savādi... Piemēram, kāda dalībnieka dejā saskatot perversijas....

Citā savu nepatiku pret priekšnesumu pamato ar to, ka partneri aristokrātu apģērbā atrodas uz grīdas un imitē vaboles.

Citam dalībniekam kaut kas bija par mīkstu...

Šova kopējā atmosfēra bija plānota ļoti jautra un brīva, bet šo koncepciju televīzijas skatītāji nespēja saprast, nodēvējot to visu par balagānu.

 
Foto: TV3

Šovā paliek visi?!

Lai gan šova ētera laiks beidzās ar faktu, ka spēli pamet aktrise Evija Skulte un viņas partneris Raimonds Andersons, jau no rīta izskanēja cita informācija.

«Vēlāk gan tika noskaidrots – balsu skaitīšanā notikusi tehniska kļūme, un E. Skulte un R. Andersons tomēr šovā turpinās cīņu arī nākamnedēļ!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu