Liene Šomase piedzīvo vilšanos attiecībās. Mīļotais viņu apzadzis (306)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Jaunais gads dziedātājai Lienei Šomasei nācis ar vilšanos attiecībās un mīlestībā. Jaunais draugs Bruno Holsta viņu apzadzis, pēc šā notikuma izjukušas arī pāra attiecības.

Dziedātāja Liene Šomase žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi, ka pāra attiecības izjuka 6. janvārī, kad mīļotais par divarpus tūkstošiem pārdevis Lienes automašīnu.

Ar automašīnas pārdošanu Bruno nebija gana, viņš nozaga Lienei 800 eiro, paņēma savas drēbes un vienkārši pazuda.

Dziedātāja mudinājusi puisi, kurš bija pārcēlies uz Londonu, atgriezties Latvijā, lai nokārtotu attiecības. Tas deva mūziķei iespēju satikt puisi un izbeigt attiecības.

Foto: Sejas.lv

Pēc attiecību pārtraukšanas puisis dziedātāju šantažējis un vajājis, kā arī vērsies pēc preses palīdzības, sakot, ka Liene dara visu, lai iznīcinātu viņa dzīvi.

Pēc šķiršanās Šomase sociālajos tīklos saņēmusi vēstules no cilvēkiem, kuriem Bruno ir parādā naudu, tas ir bijis viņa dzīvesveids, dzīvošana uz sieviešu rēķina.

Komentāri (306)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu