«Greja piecdesmit nokrāsas» izbalē, bet saglabā 1. vietu ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rakstnieces E.L. Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») pirmās daļas ekranizācija Ziemeļamerikas kinoteātros saglabājusi 1. vietu, neskatoties uz būtisku ieņēmumu kritumu, ziņo ārvalstu prese.

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 23,2 miljonus dolāru (pirmajā nedēļā tie bija 81,7). Kritums 73%. Filmas ienākumi globālā mērogā jau pārsnieguši 400 miljonus.

Anotācija: Literatūras studente Anastasija Stīla iepazīstas ar pievilcīgo miljardieri Kristjenu Greju. Viņu iepazīšanās drīz pāraug kaislīgā mīlas dēkā, kurā Ana atklāj savas neparastās vēlmes, kā arī Kristjena Greja tumšo noslēpumu, ko viņš rūpīgi slēpj savas ārēji tik nevainojamās dzīves aizsegā.

Arī otram pagājušās nedēļas jaunumam - piedzīvojumu filmai «Kingsman: Slepenais dienests» («Kingsman: The Secret Service») izdevies nosargāt savu 2. vietu. Filma iekasējusi 17,5 miljonus un ir ceļā uz to, lai kopsummā spētu iekasēt vismaz 100 miljonus.

Anotācija: Viņi ir specdienestu elite, labākie no labākajiem. Viņi ir lieliski apmācīti, viņi ir visgudrākie un stilīgākie aģenti, kuri strādā britu karaļnama uzdevumā. Viņu misijas ir superslepenas, un viņi ir spējīgi atrisināt jebkuras sarežģītības uzdevumu. Gerijs - apķērīgs un veikls ielu huligāns - tiek uzaicināts uz pasaulē grūtāko darba interviju...

Foto: publicitātes

Trijnieku noslēdz animācijas seriāla pilnmetrāžas filma «Sūklis Bobs Kvadrātbiksis» (SpongeBob SquarePants). Ieņēmumi krīt ļoti pakāpeniski, un tas ļāvis iekasēt 15,5 miljonus, bet kopējie ienākumi nu jau krietni pārsnieguši 100 miljonus.

Ne pārāk labi klājies jaunajai komēdijai «Hot Tub Time Machine 2» - tikai 5,8 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu