Latviju Eirovīzijā pārstāvēs dziedātāja Aminata

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22.februāra vakarā noslēdzās jauno talantu konkurss «Supernova», kurā uzvaras laurus plūca dziedātāja Aminata.

Latvija ir izvēlējusies savu pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursam, un tā ir neviena cita kā dziedātāja Aminata. Meitene pārliecināja skatītājus ar lielisku šovu, jaunu, skaistu kleitu un perfektu dziedājumu.

Visi četri fināla dalībnieki bija padomājuši par šova elementiem, gaisā tika laisti gan konfeti, gan uguns, bet uzvarēja vienkāršība un lielisks vokāls.

Reklāmas pauzēs joprojām viesus izklaidēja slavenais Rīgas bebrs, kurš gan dziedāja, gan repoja, gan uzdeva mīklas.

«Supernovas» laikā popularitāti izpelnījies bebrs beigu beigās ieguva milzīgu popularitāti, viņa fani devās uz tiešraidi, nesot līdzi uzmundrinošus plakātus un saukļus, kuri iedvesmoja atraktīvo izklaidētāju.

Lielāko sašutumu skatītājiem zālē neradīja tajā valdošais milzīgais karstums, bet gan ka viesu mākslinieku uzstāšanās bija jāvēro ekrānā, kamēr televīzijas skatītāji tika maldināti, ka tas viss notiek tiešraidē.

Viesi izteicās, ka šādus priekšnesumus var baudīt mājās, sēžot un vērojot koncertu ierakstus portālā «Youtube».

Dzirdot uzvaras vārdus, dziedātāja Aminata jutās lepna, ka varēs pārstāvēt savu dzimteni Latviju starptautiskā konkursā un iznest dzimtenes vārdu visā Eiropā.

Meitene pēc uzvaras ar pūlēm spēja valdīt asaras, kuras pildīja viņas acis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu