Uz Eirovīziju Austrijā brauks Aminata Savadogo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Šovakar Rīgā notika konkursa «Supernova 2015» fināls, kurā pēc skatītāju balsojuma uzvarēja dziedātāja Aminata Savadogo ar dziesmu «Love Injected». Tieši viņa pārstāvēs Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija» Austrijā.

Rakstot dziesmas vārdus, Aminata lika akcentu uz to, ka patiesi īsta un dziļa mīlestība ir spēks, kas spēj atdzīvināt sen aizmirstas, citreiz pavisam jaunas un nezināmas sajūtas, ko cilvēks nespēj atrast un izzināt.

«Sajūtas, kas spēj sadziedēt dziļākās pagātnes rētas un likt par tām aizmirst uz mūžiem,» par dziesmu saka pati dziedātāja.

Singlu producējis Kaspars Ansons.

2. vietā palika Markus Riva, 3. - apvienība «ElektroFolk» un 4. vietā «Mntha».

«Supernovas 2015» finālā kā viesi uzstājās grupa «Prāta vētra», kas izpildīja savu aktuālāko dziesmu «Ziemu apēst», tāpat uz skatuves kāpa Dons, kurš dziedāja savu singlu «Pašā ielas galā». Vēl konkursa finālā kā viesi uzstājās grupa «bet bet» ar jaunu dziesmu «Pasaules vidū», kuru dziedāja Guntars Račs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu