HK «Kurbads» neatstāj cerības jūrmalniekiem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Sestdien Majoru ledus halles atklātajā laukumā Latvijas čempionāta vicelīderi krustoja nūjas ar mājinieku «HASC» komandu. Gūtiem vārtiem bagātā spēlē viesi no Ogres svinēja pārliecinošu panākumu ar rezultātu 9:1. Kurbadiešu rindās lielisku sniegumu demonstrēja Renārs Undelis, kurš izcēlās ar 5 rezultativitātes punktiem.

Jau spēles sākums neradīja nekādas šaubas par to, kuras komandas aizsardzības zonā ripa uzturēsies visilgāk. Dāvis Straupe, saņēmis piespēli vārtu priekšā, ar ne visai stipru toties precīzu metienu atklāj spēles rezultātu.

Turpinājumā HK «Kurbads» vērpj uzbrukumu virpuļus, tomēr līdz nākamajiem gūtiem vārtiem ir jāgaida vairāk kā 10 minūtes, kad Renārs Undelis iedod filigrānu piespēli Edgaram Brancim, kurš savu darbu izdara. Nepilnu minūti pirms beigām Dāvis Straupe noformē sev dubli. Ejot pārtraukumā 3:0 viesu labā.

Otrais periods turpinājās pēc tāda paša scenārija. Vārtu guvumi gan sāka parādīties tik pēc nospēlētām desmit minūtēm – vispirms Renārs Undelis raida ripu tukšos vārtos pēc Edgara Adamoviča piespēles. Šis vārtu guvums spiež jūrmalnieku treneri veikt vārtsargu maiņu.

Renārs Valters gan ātri apbēdina Maksimu Fursu, izmantojot apjukumu «HASC» vārtu priekšā. No Alekseja Širokova acīgas piespēles pa vārtiem met Toms Hartmanis, vārtsargs ripu atvaira, tomēr pirmais pie atlēkušās ripas ir Toms, panākot 6:0. Golu uz ģērbtuvēm iemet Renārs Undelis, izmantojot Edgara Branča piespēli.

Trešais periods iesākas ar to, ka «Kurbads» aizraujas ar uzbrukumiem, atstājot nepiesegtu Edgaru Lipsbergu, kurš izraujas pret Dmitriju Žabotinski un savu iespēju izmanto, gūstot goda vārtus mājinieku komandai. «Kurbads» gan ātri atgūst divus vārtus, kad precīzi ir Gricinskis un Brancis. Spēles gala rezultāts ir uzstādīts – 9:1.

Kopvērtējuma līderes «Mogo» rēķinā ir 66 punkti 27 mačos, tai ar 60 punktiem seko «Kurbads» komandai, bet trešo vietu ar 58 punktiem ieņem «Liepājas» vienība.

Tikmēr 41 punktu ieguvusi «Zemgale»/LLU, no kuras par diviem punktiem atpaliek čempione «Rīga»/«Prizma». Turnīra tabulas beigu daļā «Ogre»/«Sāga 97» komandai 28 spēlēs ir 12 punkti, savukārt Jūrmalas HASC komandai, joprojām ir deviņi punkti, kas dod pēdējo, septīto, vietu.

Septiņas komandas piecos apļos aizvadīs 30 regulārā čempionāta spēles, kas ritēs līdz 7.martam. Regulārās sezonas uzvarētāji automātiski nodrošinās sev vietu pusfinālā, bet ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kas ierindosies no otrās līdz septītajai vietai.

Ceturtdaļfināla un pusfināla sērijas, kā arī sērija par trešo vietu noritēs līdz kādas komandas trim uzvarām, savukārt fināls tiks aizvadīts līdz četrām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu