Šovakar noskaidrosim Latvijas pārstāvi Eirovīzijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Rīgā notiks konkursa «Supernova 2015» fināls, kura uzvarētājs iegūs tiesības pārstāvēt Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā «Eirovīzija» Austrijā. Konkursa finālā sacentīsies Aminata Savadogo, Markus Riva, apvienība «ElektroFolk» un «Mntha».

Skatītāji iepriekš visaugstāk novērtēja Savadogo un dziedātāju «Mntha». Žūrija no savas puses finālam izvirzīja «ElektroFolk» un Rivu - šie dalībnieki saņēma arī daudz skatītāju balsu.

Žūrijas komisijā bija vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas «Prāta vētra» dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Dons un mūzikas producents Guntars Račs.

Savukārt finālā uzvarētāju noteiks tikai skatītāju balsojums.

«Supernovas 2015» finālā kā viesi uzstāsies grupa «Prāta vētra», kas izpildīs savu aktuālāko dziesmu «Ziemu apēst», tāpat uz skatuves kāps Dons, kurš dziedās savu singlu «Pašā ielas galā». Vēl konkursa finālā kā viesi uzstāsies grupa «bet bet» ar jaunu dziesmu «Pasaules vidū».

«Supernovas 2015» fināls tiešraidē būs skatāms Latvijas Televīzijās 1.kanālā plkst.21.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu