«UB40» koncertu Rīgā iesildīs pašmāju regeja projekts «Cannadis» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. februārī Rīgas kinostudijā notiks britu regeja grupas UB40 otrais koncerts pēc to dibinājušo dalībnieku apvienošanās. Pirms leģendārajiem mūziķiem kopīgu uzstāšanos sniegs Horens Stalbe un Milky Selecter, informē «IC Concerts» pārstāvis Aivars Līpenītis.

Pēc ilgākas prombūtnes Latvijā pērn atgriezies mūziķis, kādreizējais radio dīdžejs Horens Stalbe, kas tagad vada Vecrīgas populārās vietas «Cuba Cafe» radošo darbību, kā arī muzicē kopā ar dīdžeju Milky Selecter regeja apvienībā «Cannadis», kas izveidota jau pirms 11 gadiem. Abi regeja dzīvesveida virzītāji Latvijā kļuvuši par leģendārās britu regeja grupas UB40 koncerta viesiem Rīgā. «Cannadis» atklās koncertu 28. februārī ar stundu garu uzstāšanos. «Cannadis» jau ir pieredze, iesildot ievērojamu mākslinieku uzstāšanās, kā, piemēram, «Mumiy Troll» un «Prāta Vētra».

Horena kādreizējais muzikālais projekts «Fuck art» deviņdesmitajos gados kļuvis par pirmo latviešu mūzikas produktu, kas atskaņots Lielbritānijas MTV kanālā.

Koncerts Rīgā 28. februārī būs grupas UB40 otrā uzstāšanās kopš apvienošanās, pēc priekšnesuma sniegšanas Nigērijā. Šā gada janvārī pirms 36 gadiem izveidotās grupas UB40 dibinātāji un galvenie dalībnieki, pa vienam pametuši agrāko grupas sastāvu, paziņoja par apvienošanos, lai atkal kopīgi radītu jaunus skaņdarbus un sniegtu regeja koncertus jauniem un vecākiem faniem. Stāvvietu un sēdvietu biļetes uz koncertu Rīgas kinostudijā pieejamas Ticketpro tīklā no 30 eiro.

Vairāk informācijas www.concertsandfestivals.lv. Organizē IC Concerts.

UB40 mājas lapa

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu