Mančestras «City» izmanto «Chelsea» klupienu un pietuvojas premjerlīgas līderei

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mančestras «City» futbolisti sestdien tika pie pārliecinošas uzvaras Anglijas premjerlīgas mačā, tādejādi izmantojot līderes Londonas «Chelsea» klupienu un samazinot atstatumu līdz pirmajai pozīcijai.

Mančestras «City» sestdien savā laukumā ar 5:0 (3:0) sagrāva Ņūkāslas «United».

Jau pirmajā puslaikā mājinieki bija izvirzījušies vadībā ar 3:0, kad pa vārtiem guva Serhio Agvero, Samirs Nasri un Edins Džeko, bet otrajā puslaikā vēl divus vārtus Mančestras kluba labā guva Davids Silva.

Zīmīgi, ka Mančestras «City» šī jau ir 19.uzvara premjerlīgas cīņās pār Ņūkāslas klubu. Vairāk uzvaru - 20 - titulētajai komandai ir tikai pār Birmingemas «Aston Villa».

Iepriekš «Chelsea» sestdien savā laukumā pamanījās nospēlēt neizšķirti 1:1 (1:0) ar vienu no premjerlīgas vājākajām komandām «Burnley».

Mača rezultātu 14.minūtē atklāja serbu Braņislavs Ivanovičs, bet 70.minūtē Londonas klubs palika mazākumā, kad sarkano kartīti nopelnīja cits serbs Nemanja Matičs. 11 minūtes vēlāk viesiem izdevās panākt izlīdzinājumu, kad izcēlās Bens Mī.

Tikmēr 19 nezaudēto spēļu sērija pārtrūkusi titulētajam Mančestras «United» klubam, kas izbraukumā ar 1:2 (1:1) piekāpās Svonsī «City».

Mača rezultātu 28.minūtē atklāja Mančestras komandas spāņu pussargs Anders Errera, taču pēc pāris minūtēm Ki Sunjuns no Dienvidkorejas panāca izlīdzinājumu.

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja franču uzbrucējs Bafetimbe Gomī, kurš izšķirošos vārtus iesita 73.minūtē.

Vēl vienā mačā pie uzvaras izdevās tikt Londonas «Arsenal», kas 2:1 (2:0) izbraukumā pārspēja Londonas «Crystal Palace».

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderei «Chelsea» ir 60 punkti 26 spēlēs. Piecus punktus atpaliek Mančestras «City», bet uz trešo vietu ar 48 punktiem pacēlusies «Arsenal». Tikmēr Mančestras «United» ar 47 punktiem ir ceturtie.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu