Labdarības izsolē tiek saziedoti 1832 eiro (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

7.februārī populārajā Rīgas klubā «Friends» norisinājās labdarības koncerts un izsole, lai vāktu līdzekļus Bērnu slimnīcas onkoloģijas nodaļai. Koncerts un izsole notika labdabības akcijas «Ar sirdi uz sirdi» ietvaros.

Pati labdarības akcija «Ar sirdi uz sirdi» norisinājās 6. - 8. februārī tirdzniecības centrā «Spice», kur ikviens interesents varēja iegādāties cilvēku paštaisītās un akcijā nodotās lietas.

Labdarības akcijas kulminācija bija labdarības koncerts un izsole klubā «Friends». Akciju vadīja televīzijas dīva, raidījuma «Zvaigžņu dienasgrāmatas» vadītāja Jeļena Gricuka un Jeļena Tonova, kura arī ir labdarības akcija vadītāja.

Vakara gaitā uz skatuves kāpa tādi dziedātāji kā Natālija Tumševica, Katy Tindemark, Liera Štein & Aleks Silvers, dziedātāja, reiz populārās grupas «A-Eiropa» fona vokāliste Solvita Avakajāna, dziedātājs Roberto Meloni un Elīna Ivaglo.

Vakara gaitā akcijas veidā tika izsolītas slavenību mantas, gan paštaisītas, gan pirktas veikalā. Visām mantām bija īpaša nozīme un mērķis, kāpēc tieši konkrēto lietu cilvēki nodevuši akcijai. Akcijā bija iespējams iegādāties gan gleznas, gan auskarus, gan paša rakstītu dzejoļu krājumu.

Savas mantas izsolē bija nodevusi Maija Silova, Aleksandrs Šunins, Ilona Jahimoviča, Andris Bulis, Ieva Adamss un daudzi citi.

Akcija nesa augļus un vakara gaitā tika savākti 1832 eiro. Izsoles summa tiks pieskaitīta klāt tirdzniecības centrā iegūtajiem līdzekļiem un nodota Bērnu slimnīcas onkoloģijas nodaļas rīcībā.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu