Notiks Jāņa Stībeļa albuma «2 pasaules» prezentācija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Sestdien, 21. februārī plkst. 19 koncertzālē «Rīga» dziedātājs Jānis Stībelis prezentēs savu jauno albumu «2 pasaules». No jaunā albuma izdotas jau trīs dziesmas - «Zvaigžņu bērni», «2 pasaules» (duetā ar Martu Ritovu), «Kad sapņi izbeigsies». Šodien pirmizrādi piedzīvos ceturtā jaunā albuma dziesma - «Klusumā» un tās video.

«Dziesmas «Klusumā» iedvesmas avots ir stāsti no grāmatām «Dvēseļu putenis» un «Zīmju sargs». Dziesmas vēstījums ir pozitīva vīzija, ka, neskatoties uz izaicinājumiem, laikmeta grožiem un grūtībām, viss ir iespējams, ar mīlestības un tuvu cilvēku atbalstu mēs spējam uzbūvēt laimīgu sabiedrību, valsti un saulainu nākotni. Dziesma «Klusumā» ir stāsts par krišanu un augšāmcelšanos!» stāsta Jānis Stībelis.

Dziesmas vārdi, mūzika - Jānis Stībelis, dziesmas autors ir arī aranžētājs un producents. Kaspars Zemītis – ģitāra, Uģis Tirzītis – ģitāra.

Dziesmas video veidoja operators Andrejs Štišovs, dziesmas video režisori ir Zane Gargažina un Andrejs Dubkovs, operators - Andrejs Štišovs, post production - Mārtiņš Rudzītis. Liels paldies Zanei Gargažinai un stilistei Elīnai Štobei, kā arī mūsdienu deju grupai Buras no Salaspils, personīgi - Kasparam Strožam, Elvisam Ābeltiņam, Liānai Sledzevskai, Kintijai Purvinskai, Anetei Freimanei, Intai Trepšai un vadītājai Edītei Ābeltiņai.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un internetā:

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu