Rīgā un Ventspilī uzstāsies «De-Phazz»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5. aprīlī koncertzālē «Rīga» un 7. aprīlī Ventspilī, Teātra namā «Jūras Vārti» uzstāšanos sniegs džeza grupa no Vācijas «De-Phazz». Latvijā vienmēr pilnas zāles pulcējošā grupa šoreiz apmeklētājus aizvedīs pie džeza saknēm, solot koncertus intīmā gaisotnē, informē koncerta rīkotājs, koncertaģentūra «Best of Music» pārstāvis Aivars Līpenītis.

Jaunā koncertprogramma «Private» šo džeza audiovizuālo šovu grupu, kas jau kopš 1997. gada priecē klausītājus ar mūsdienīgu skanējumu, izmantojot aktuālos efektus un jaunāko skaņu elektroiekārtu iespējas, šoreiz parādīs pavisam citādā gaisotnē. Klasiskā džeza klubu grupas skatuves uzbūve, kur koncertu izpildīs vokālisti Pat Appleton un Karl Frierson, šajos koncertos savu talantu paužot pilnībā, baritona saksofonu un basa klarneti pūtīs Frank Spaniol, rodu un klavieres spēlēs viens no Vācijas labākajiem pianistiem Ulf Kleiner, Markus Bodenseh darbosies ar dubulto basģitāru, bet Oli Rubow piedos ritmu ar bungām un perkusijām.

Vācijas mūzikas žurnāliste Victoriah Szirmai: «Šie Vācijas lounge panki ar jauno koncertprogrammu sagādā svētkus un pozitīvu pārsteigumu tiem, kas iepriekš nevarēja De-Phazz iedomāties šādā ampluā.»

Grupa, kuras pārstāvētie stili un to atvasinājumi ietver džezu, triphopu, downtempo, lounge un soulmūziku, Rīgā uzstājusies vairākkārt, piepildot gan Ķīpsalas halli, gan Sapņu Fabriku un Palladium, bet iepriekš nekad pasaulē grupa nav sniegusi šādas uzstāšanās, kā gaidāmos koncertus Ventspilī un Rīgā un citviet Baltijas valstīs, ko klausītājiem piedāvā koncertaģentūra Best of Music.

Biļetes uz abiem koncertiem Latvijā pieejamas Biļešu Paradīzē no 23.decembra 10:00, turklāt līdz gada beigām visas biļetes svētku dāvanām ar 5% atlaidi.

draugiem.lv/bestofmusic

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu