Ar iespaidīgu ballīti atzīmē Olimpisko spēļu atklāšanu (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

7.februārī viesnīcā «Grand Palace Hotel» norisinājās divi nozīmīgi pasākumi, viesnīca kopā ar klientiem un restorāna apmeklētājiem atzīmēja Olimpisko spēļu atklāšanu, kā arī viesnīcas vadītāja Sveta Loeva (Sveta Low) svinēja savu dzimšanas dienu.

Viesnīcas «Grand Palace Hotel» restorānā jau vakara sākumā bija iespēja lielajā ekrānā vērot Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju un baudīt dažādus Krievu nacionālos ēdienus, par godu faktam, ka ziemas sporta spēles šogad norisinās Sočos.

Toties vēlāk vakarā viesi pulcējās uz neformālu ballīti, kur apsprieda Olimpisko spēļu prognozes, iespējamos laureātus un vienkārši labi pavadīja laiku.

Viesiem bija jāierodas, ievērojot pasākuma iecerēto ģērbšanās stilu, tas bija – «united colors». Šoreiz maz cilvēku ievēroja pasākuma oficiālo ģērbšanās stilu, bet to aizstāja ar savu sportisko garu un enerģiju.

Viesus ieradās izklaidēt arī liels, balts lācis, kuru bija iespējams redzēt savos televīzijas ekrānos, vērojot Eirovīzijas nacionālo atlasi. Lācis bija iekļauts grupas «Crazy dolls» sastāvā.

Olimpisko garu un sajūtu pasākumā mēģināja iegūt dziedātāja Kamilla, dziedātāja Katy Tindemark, duets Liera Štein & Aleks Silvers, blogere Alīna Keller, modes eksperte Kristīna Gnatjuka, rakstniece Kristīne Teilāne, stila ikona Maija Silova, modes blogere Karina Zu un daudzi citi modes industrijas pārstāvji.

Citā viesnīcas «Grand Palace Hotel» zālē, privātā ballītē, viesnīcas vadītāja un dvēsele Sveta Loeva (Sveta Low) svinēja savu dzimšanas dienu. Telpa bija izrotāta dažādu krāsu baloniem, tie palīdzēja radīt svētku noskaņu.

Sveta dzimšanas dienu svinēja sava vīra Bernarda Loeva un tuvāko draugu sabiedrībā.

Ieradies sveikt Svetu bija arī populārais dziedātājs Roberto Meloni, kurš ļoti labprāt viesojas viesnīcas «Grand Palace Hotel» restorānā un pavada kopā laiku ar Svetu un Bernardu.

Sveta dzimšanas dienā saņēma daudz dažādu krāsu rožu, kā gan citādi, karalienei jādāvina karalienes cienīgi ziedi.

Sveta paspēja izklaidēt viesus gan savā privātajā ballītē, gan Olimpisko spēļu ballītē, kā jau pasākuma organizētājai, sievietei nebija problēmu būt klāt visos nozīmīgajos mirkļos un ikvienam viesim veltīt uzmanību.

Vēlāk viesi tika cienāti ar speciāli svētkiem ceptu torti, tā bija tik garšīga, ka daudzi steidza pēc otra gabaliņa.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu